OSJEĆA SE KAO 'WONDER WOMAN'

Odbacila sve krpice kako bi se pohvalila s trudničkim trbuščićem: Karolina Kurkova čeka treće dijete

17.12.2020 u 17:56

Bionic
Reading

Češki supermodel, 36-godišnja Karolina Kurkova, sa suprugom Archiejem Druryjem očekuje treće dijete. Sretnu vijest podijelila je na Instagramu, na kojem je pokazala i trudnički trbuščić bez ijedne krpice na sebi

'S oduševljenjem najavljujemo dolazak nove bebe u našu obitelj. Svoja iskustva s ovom trudnoćom i razlikama u odnosu na prijašnje podijelila sam u ekskluzivnom razgovoru za časopis Glamour', napisala je Kurkova i zahvalila svima na toplim željama.

Supermodel sa suprugom Druryjem ima jedanaestogodišnjeg Tobina Jacka i petogodišnjeg Noaha Leeja, a trudnoću je dočekala potpuno smirena jer, kako kaže, biti trudna treći put, posebno u ova vremena, potpuno je drugačije iskustvo.

'Vjerujem da se stvari događaju baš onda kad bi i trebale, to je dio te čarolije nad kojom nemamo uvijek kontrolu. Moramo se predati, biti strpljivi, razvijati se i rasti', napisala je Kurkova.

Na ovom putovanju, kaže, vodit će se mudrošću i zrelošću koje dolaze s godinama, ali i događajima iz godine na izmaku.

  • +10
Karolina Kurkova Izvor: Profimedia / Autor: SETH BROWARNIK / INSTAR Images / Profimedia

'Kad sam prva dva puta bila trudna, bila sam mlađa. Sad sam u srednjim 30-ima, osjećam se sigurnijom u svojoj koži i koristim blagodati godine koja nam je donijela puno prilike za razmišljanje, osvrte i preispitivanja. Mislim da je ovo vrijeme mnogima izbacilo na površinmu stvari koje su možda odbacili ili za koje smo mislili da bismo ih mogli kasnije riješiti. Natjeralo nas je da razmišljamo o tome tko smo i što je doista važno. Fokus se pomaknuo, kaže Kurkova.

Supermodel priznaje da je strahovala oko toga što bi treća trudnoća mogla učiniti njenom tijelu i kako bi ono izdržalo, ali prigrlila je pozitivan pristup, što joj je napokon pružilo priliku da se osjeća slobodnom u svom tijelu.

Dugotrajno zaključavanje zbog pandemije koronavirusa bivša Viktorijina anđelica opisuje kao osjetljivo i intimno vrijeme, ali i kao priliku svima za samopropitivanje, a posebno za roditelje.

'Svi smo kod kuće i imamo vremena razmišljati o stvarima koje su važne, pogotovo ako imamo djecu. Čemu ih učimo? Kroz što prolazimo?, kaže Kurkova i otkriva da je sve trudnoće doživljavala kao lijepo, ženstveno i senzualno razdoblje života.

'Kad rodim i kad sam trudna, zaista se osjećam kao žena. Osjećam kako sam jaka i kako mogu to sve učiniti – nositi to, gurati, dojiti i dati toj osobi život. To je 'Wonder Woman' osjećaj i imate pravo uživati u tome, slaviti to, dokumentirati i uokviriti', kaže Kurkova.