PUSTILA JE GLAS

Karmela Vukov Colić zapjevala s Rafom i oduševila obožavatelje

18.12.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Zadnjih dana na društvenim mrežama pasionirana putnica, ponosna mama, autorica bloga i voditeljica na Laudato TV-u sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama ponesena blagdanskim duhom dijeli korisne i zanimljive savjete za jela i ukrašavanje doma, a pokazala je i kako se snalazi s božićnim pjesmama

Uz pjevačku pratnju proslavljenog vatrepoliste te glazbenu 'podlogu' za koju je bio zadužen osebujni pobjednik reality showa Nove TV Story Super Nova, a danas voditelj na Laudato TV-u, Karmela Vukov Colić je otpjevala dijelić pjesme 'Božić dolazi'.

'Trio Gušt na snimanju božićnog specijala. Kakva ekipa - Dudo Šimenc, Rafael Dropulić i ova što se pravi pametna (a nema pojma)! Zapravo smo kvartet, jer Ksenija Antonia Abramovic pjeva iza kamere', u svom duhovitom stilu omiljena voditeljica je opisala video kojeg je objavila na svom Facebook profilu.

Prije nekoliko mjeseci je svoj glas usavršavala kod profesorice pjevanja Denis Vasilj, a sve zbog hit predstave 'Menopauza'. Pjevanje i ples, rekla je, činili joj se najvećim preprekama.

No u hvaljenoj predstavi se Karmela Vukov Colić pokazala kao pun pogodak i otkrila svu raskoš svog talenta.

'Mnoge žene imaju osjećaj da više neće biti poželjne, lijepe ni sposobne, da će im život prestati. Mnoge brine kako će na to reagirati njihov bračni drug, a kako okolina... Ovo je predstava koja ruši baš te premise. Vrijedi je pogledati. Ovo je predstava za svaku ženu - bila ona u menopauzi ili ne', poručila je Karmela ranije za Večernji list.