ŽIVOT JOJ JE ISPUNJEN

Nikad joj nije dosadno: Karmela Vukov Colić na satovima pjevanja

06.09.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Već je dobro poznato da je vrsna televizijska i radijska voditeljica, da govori više jezika, odlično piše, kuha i radi razne rukotvorine, a Karmela Vukov Colić je talentirana i za pjevanje. Ovih dana zapjevala je uz profesoricu Denis Vasilj kroz kroz čiju 'školu pjevanja' su prošli mnogi poznati pjevači, poput Jelene Rozge i Andreje Šušnjare

'Kad jutro počinje uz pjesmu', napisala je Karmela Vukov Colić koja je pozirala s profesoricom Denis Vasilj i klavirom u pozadini pa je sigurno da im je bilo zabavno. Nije poznato brusi li glasnice voditeljica zbog nekog novog gostovanja u emisijama koje radi na na kabelskoj televiziji i radiju ili se sprema na kakav novi pjevački izazov. To joj ne bi bilo prvi put.

Naime, mnogi još pamte kako je Karmela pjevala u drugoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' 2008. godine kada joj je mentor bio Đani Stipaničev s kojim je dogurala do finala. U zadnjoj emisiji su izveli pjesme 'Sanjaj me', 'Jambalaya' i 'O sole mio' i oduševili žiri no gledatelji su kao pobjednike izabrali Ivanu Kindl i Nikšu Kušelja.