POČECI TELEVIZIJSKE KARIJERE

Karmela Vukov Colić pokazala kako je izgledala prije trideset godina

11.11.2019 u 20:30

Bionic
Reading

Popularna televizijska voditeljica, koja je nakon trideset godina rada na državnoj televiziji ove godine napustila Prisavlje, prisjetila se početaka svoje televizijske karijere

Naime, na današnji dan 1989. godine eksperimentalni program trećeg kanala TVZ-a krenuo je sa Zagrebačkog velesajma sa stalnim emitiranjem, a na današnji se dan prvi put pojavio i logo Z3.

Bio je to prvi veliki i trajni programski projekt kojim je TVZ krenuo u partnerski odnos s privatnim producentima i koji se održavao uglavnom marketinškim prihodima.

'Danas naša mala velika televizija Z3 slavi 30. rođendan. Svi mi koji smo na njoj stasali, sjećamo je se s velikom radošću. To su bili dani...', prisjetila se svojih početaka bivša HTV-ova voditeljica Karmela Vukov Colić.

Popularna voditeljica objavila je na svom Facebook profilu i video isječke iz toga vremena i pokazala kako je izgledala prije 30 godina.

Često eksperimentirajući, mladi novinari, redatelji i voditelji predstavlajli su na Z3 svoj vlastiti doživljaj TV medija koji se znatno razlikovao od tadašnje produkcije TVZ-a.

Upravo na Z3 početke emitiranja bilježe programi poput dječje emisije 'Limačijada', emisija o filmu 'Vrtoglavica', talk show 'Kult ličnosti', glazbena emisija 'Hit depo', emisija o modi 'Fashion tape', emisija o kućnim ljubimcima 'Kućni ljubimci', putopisna emisija 'Pinklec na rame' te emisije 'Midnight ghost', 'Jazz oko ponoći' i 'Metalmania'.

Svoju televizijsku karijeru na Z3 su započinjali Danijela Trbović, Hamed Bangoura, Blaženka Leib, Karmela Vukov Colić, Željka Ogresta, Siniša Cmrk, Ivica Zadro, Vitomira Lončar, Darko Janeš, Antun Ponoš i drugi.

Z3 je emitirao sve do 1. ožujka 1991. godine, kad ponovo prelazi pod okrilje HRT-a pod imenom HTV3.