uvijek je aktivna

Karmela Vukov Colić pokazala kako ljetni dani mogu biti zabavni i bez plaže

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Kod naše omiljene televizijske i radijske voditeljice dosade nikad nema. Nedavno se vratila s mora, gdje je odmarala na svom najdražem otoku Zlarinu i gdje je održala 'radionicu ljetnih lanterni', a nakon povratka u Zagreb, dane krati kreativnim radom. Za tportal je otkrila o kakvom je riječ

'Dobila sam kolut od kabela, onda sam kupila ostatke keramičkih pločica, razbijala ih i radila mozaik. Kad sam bila zadovoljna kako izgleda, sve sam prefugirala. Sad ga još moram (drveni dio) prebojati lazurom i mislim da je to - to. Osim ako mi još nešto usput ne padne na pamet', ispričala nam je Karmela Vukov Colić.

Nedavno je boravila u Trstu gdje je posjetila malu tvrtku u kojoj je vidjela kako se stare bakine šablone mogu iskoristiti za izradu marama. Već je mnogima poznato kako dugo ima blog 'Ciao Karmela' kojeg obožava puniti receptima i svojim raznim hand made rukotvorinama.

Godinama mu se nije imala vremena posvetiti koliko je htjela, no sada u njemu uživa. 'Blog sad već ima nekoliko godina i baš me veseli što svakim danom ima sve više poklonika. Na njemu nema niti jednog recepta koji ja nisam skuhala, probala i fotografirala. Uz blog 'Ciao Karmela', tu je i Facebook stranica te moj YouTube kanal. Dok sam bila stalno zaposlena, njima sam se bavila kad su obveze dopuštale. Sada imam više vremena i za to, i baš sam sretna', ranije je izjavila voditeljica.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!