vrijeme za predah

Karmela Vukov Colić se 'spustila' do Dalmacije, a ni tamo ne odustaje od svojih omiljenih aktivnosti

17.07.2020 u 17:07

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih televizijskih i radijskih voditeljica trenutno vodi emisiju 'Recepti svete Hildegarde' na Laudato TV-u, piše blog te uređuje i vodi radijsku emisiju 'Ljudi smo', a ljetni odmor provest će na Zlarinu na koji je stigla prije nekoliko dana. Riječ je o mjestu koje u njezinom srcu ima posebno značenje

S osmjehom od uha do uha, Karmela Vukov Colić svojim fanovima na društvenim mrežama je otkrila kako je službeno krenulo i vrijeme njezinog predaha od obaveza. Skrasila se na otoku Zlarinu, ili kako ga je sama nazvala u jednoj od objava - 'raju na zemlji'. Odande inače potječe njezin djed.

Već je mnogima poznato kako je još za vrijeme svoga rada na HRT-u pokrenula blog 'Ciao Karmela' u kojem piše o svojim putovanjima, dijeli svoje recepte imam i rubriku namijenjenu djeci, potom dio posvećen kućnim ljubimcima te 'uradi sam' rubriku. Na Zlarinu nastavlja biti kreativna, a kako je napisala na Facebooku, ondje je imala 'radionicu ljetnih lanterni'.

Nedavno je proslavila 52. rođendan kad je usvojoj oazi nedaleko od Zagreba priredila veliko slavlje s najbliskijim osobama.

U životu joj se, očito je - sve posložilo. U petom desetljeću života omiljena voditeljica napravila je životni zaokret te gušta kao nikad do sada. Zadovoljna s projektima koje odrađuje, stres i lijekovi za nju su prošlost jer su joj se tegobe vezane za štitnjaču povukle same od sebe, a uz Sanju Doležal, Arijanu Čulinu i Salome sprema se za nove pohode s mjuziklom 'Menopauza' koji je obarao sve rekorde posjećenosti.