I DALJE FATALNA

Slavna 'Pipi djevojka' Ana Sasso nastavlja plijeniti pažnju, baš kao u dobra stara vremena

03.12.2019 u 14:51

Bionic
Reading

Bivša miss Jugoslavije i popularna Pipi djevojka već dulje vrijeme ima Instagram profil, no neko vrijeme joj je bio zatvoren, a sad ga je opet 'otključala'

Sudeći prema fotografijama koje objavljuje dok pozira u uskim trapericama i mini suknjama i pokazuje vitke noge, 56-godišnja Splićanka i dalje blista kao da joj je nekoliko desetljeća manje. Ani Sasso na isklesanom tijelu mogu joj pozavidjeti i mnogo mlađe dame.

View this post on Instagram

#lovemylife❤💕

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Osim dobre genetike za to je zaslužno i njezino ustrajna tjelovježba. Ranije je izjavila kako vježba tri puta tjedno u teretani i trči.

'Pazim na zdravu i pravilnu prehranu, pazim također da ne preskačem obroke. Jedem i do pet puta dnevno, pijem puno tekućine, zapravo vode, osobito sada u ljetnim mjesecima', rekla je ranije za Story.

Podsjetimo, Sasso se probila u svijetu showbiza hostesirajući na Splitskom festivalu 1981. Tad je snimila prvu reklamu za za osvježavajući sok od naranče - Pipi. Miss Jugoslavije postala je 1983. godine. To joj je donijelo brojne poslovne ponude. Filmsku je odbila jer su je tražili da pokaže grudi. Dva puta se udavala, no danas, izjavila je, ne žali ni za čim.

Trenutačno živi na relaciji Split - Samobor kamo je preselila zbog partnera, splitskog kirurga 52-godišnjeg Hrvoja Tomasovića. Upoznali su se u bolnici, a osvojio ju je, kaže, jednostavnošću, iskrenošću i spontanošću.