SAVRŠEN PAR

Kao sa stare razglednice: Izabel i Mateo Kovačić uživaju u Londonu

19.10.2019 u 12:00

Bionic
Reading

Jedan od naših najljepših ljubavnih parova čija ljubav traje još od srednjoškolskih dana gušta u Londonu. Svoje obožavatelje Izabel Kovačić razveselila je njihovom romantičnom fotografijom

Izabel Kovačić na svojim profilima na društvenim mrežama najčešće dijeli fotografije sebe no kada objavi neku sa svijom suprugom Mateom, lajkovi i komentari pljušte sa svih strana. Par se fotografirao na ulici u Londonu, a lijepa WAGsica pratiteljima je dala do znanja koliko uživa sa svojim suprugom, koji igra u nogometnom klubu Chelsea. I nakon skoro pa deset godina nerazdvojni su, a mnogi fanovi ih nazivaju savršenim parom.

View this post on Instagram

Out and about.

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Ekonomistica slovi za jednu od najljepših žena nogometaša, ne samo na našim prostorima već i u inozemstvu, a pozornost medija plijeni svakodnevno. Obožava London pa se brzo naviknula na život ondje. Par se u britansku metropolu preselio u ljeto 2018. godine, kada je Mateo otišao na posudbu. Britanski mediji odmah su je zapazili, a ekipa na Instagramu ju je nazvala kraljicom Londona.