MODA CIRKULIRA

Sjećate se kultnog zelenog kompleta Gwyneth Paltrow? Mango ima verziju kojoj ćete teško odoljeti

13.05.2022 u 17:25

Bionic
Reading

Kada se 1998. pojavila u filmu 'Velika očekivanja' u lanenom kompletu suknje i košulje u zelenoj boji, Gwyneth Paltrow brzo je postala modna inspiracija svim ženama diljem svijeta. Kultni kompletić doživljava svoj povratak na scenu, a verzije ovakvih odjevnih komada već možete pronaći u popularnom španjolskom high street brendu

Mango je u svojoj proljetno/ljetnoj kolekciji predstavio mnoge sjajne novitete, a u mnoštvu se istaknuo zeleni kompletić koji je mnoge neodoljivo podsjetio na odjevnu kombinaciju Gwyneth Paltrow iz filma 'Velika očekivanja'.

Poznata plavuša nosila je tada laneni komplet u boji trave, a osim što je djelovao udobno, pružao je dozu dnevne elegancije, koja se lako postiže jednostavnim krojem.

Mango - zeleni komplet Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Na policama španjolskog high street brenda pronaći ćete satensku suknju u zanimljivoj zelenoj nijansi, čija je cijena 250 kuna, te košulju koja ide uz nju po cijeni od također 250 kuna.

Ako niste fan zelene boje, Mango je mislio i na to pa vam je dao mogućnost odabira istog kompleta u svijetloplavoj boji. Evo još nekoliko ideja za to kako kombinirati ovu odjevnu varijantu za ljeto pred nama.