ODGOVARA JOJ

Kakav karakter, takav i nadimak: Poznato je kako su princezu Charlotte u školi prozvali njezini vršnjaci

23.02.2023 u 13:39

Bionic
Reading

Iako ima samo sedam godina, princeza Charlotte ima vrlo izraženu osobnost, a to su primijetili i njezini vršnjaci koji su joj dali i nadimak

Princ William od milja je zove Mignonette, što na francuskom znači malena ili nježna, dok je majka Kate Middleton odabrala pak kraću verziju njezinog imena Charlotte - Lottie. Ona je princeza Charlotte, a kako ju je opisala princeza od Walesa, ona je i 'glavna' kada su u pitanju njezina braća George i Louis.

Njezin karakter toliko je jak da su to brzo shvatila i djeca u školi, koji su joj od milja dali nadimak - princeza ratnica. Kako je otkrila Katie Nicholl, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, za Entertainment Tonight, taj najnoviji nadimak Charlotte je dobila u vrtiću Willocks, no toliko joj dobro pristaje da bi je mogao pratiti i u starijoj dobi.

  • +6
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Zaslužila je taj nadimak jer je, očito, princeza, no ponekad se ponaša poput pravog dječaka. Voli se penjati po drveću i velika je avanturistitca, a poprilično je poznata i po svojoj borbenoj osobnosti', opisala ju je Katie Nicholl.

To zapravo ne treba čuditi budući da princeza Charlotte odrasta s dvojicom braćem, starijim princom Georgeom i mlađim princom Louisom, koji su uvijek spremni na nepodopštine, osobito Louis, koji i sam ima poprilično izražen karakter. S druge strane George, kao budući britanski kralj, već je počeo prihvaćati pravila ponašanja, stoga mu se 'ispadi' uistinu rijetko događaju.