TIJEKOM NASTUPA

Kakva večer za pamćenje: Na poluvremenu Superbowla Rihanna otkrila da je ponovno trudna

13.02.2023 u 08:06

  • +9

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: Frank Micelotta/PictureGroup for Fox Sports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon punih pet godina pauze Rihanna je priredila noć za pamćenje, a čini se da će nakon ovog nastupa u poluvremenu Superbowla, najgledanijeg događaja u Americi, pop zvijezda s Barbadosa ponovno uzeti dužu stanku i to iz sada dobro poznatog razloga - nove trudnoće

Kao i svake godine, najpopularniji sportski događaj u Americi - finale Superbowla - u kojem su se, za titulu najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles - i ove je skinuo vjerojatno sve rekorde gledanosti.

A kako i ne bi kada je u zabavnom dijelu programa, koji je među svjetskim glazbenim facama uistinu stvar prestiža, ove godine nastupila jedna od najvećih pop zvijezda današnjice - Rihanna.

  • +9
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Frank Micelotta/PictureGroup for Fox Sports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odjevena u crveno padobransko odijelo, tijekom nastupa koji je trajao oko 15 minuta, 34-godišnja Rihanna izvela je, uz pratnju plesača, svoje najveće hitove, a s njom je pjevao cijeli stadion.

Za Rihannu je ovo bila uistinu večer za pamćenje jer ne samo da joj je to bio prvi veliki nastup u posljednjih pet godina, već je i svijetu ponovno obznanila sretnu vijest - ona i reper A$AP Rocky, nakon što su u svibnju 2022. dobili sina, očekuju prinovu u obitelji.

Jasno vidljiv trudnički trbuščić, koji je u jednom dijelu nastupa otkrila, ostavio je u pravom smislu riječi sve bez riječi, a zbog nove trudnoće Rihanna će morati uzeti još jednu stanku u glazbenoj karijeri.