SVE ZA ULOGU

Kakva transformacija: Objavljena snimka neprepoznatljive Sofije Vergare

02.12.2023 u 16:40

Sofia Vergara kao Griselda

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Iako su fotografije sa snimanja novog Netflixovog aduta 'Griselda' već procurile u javnost, tek je objava trailera sa Sofijom Vergarom kao Griseldom pokazao koliko je daleko slavna Kolumbijka bila spremna ići zbog ove uloge

Ona je jedna od najljepših žena svijeta i najplaćenija glumica, no ovoga puta u prvom planu nije bila njezina ljepota, po kojoj je ova Kolumbijka poznata, već nevjerojatni talent i moć transformacije.

Početkom iduće godine na Netflix stiže njihov novi adut - serija 'Griselda' - za koju je najavljene tek prvih šest epizoda, a potpisuje je ista ekipa koja je radila seriju 'Narcos'.

Ono zbog čega je serija, iako još nije ugledala svjetlo dana, već dobila besplatni pr, upravo je ta transformacija u lik kakav Sofiju Vergaru nismo navikli gledati. To je potvrđeno trailerom koji je upravo objavljen.

Griselda | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Serija je inspirirana istinitom pričom o Griseldi Blanco, poznatoj i kao 'La Dama de la Mafia', i njezinom putu da od brižne majke postane jedna od šefica američkog podzemlja. Iako su njih dvije totalno različite osobe, Vergara je rekla kako se s ulogom Griselde lako povezala jer su istog podrijetla, obje su majke i imale su težak životni početak u Americi.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BROADIMAGE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / THECELEBRITYFINDER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Inače, Griselda Blanco je bila glavna dilerica kokainom u podzemlju Miamija tijekom 70-ih i 80-ih, a mnogi su tvrdili kako je bila dio kartela Medellin, kojeg je osnovao i vodio Pablo Escobar.