KOGA NEMA?

Sofia Vergara okupila ekipu 'Moderne obitelji', no jedna je osoba nedostajala

17.11.2023 u 10:57

Bionic
Reading

Serija koja je proslavila Sofiju Vergaru, i zahvaljujući kojoj je postala najplaćenija holivudska glumica, za atraktivnu Kolumbijku ima veliko značenje, stoga ne čudi da je prepuna emocija okupila ekipu s kojom je 11 godina glumila kako bi proveli večer i prisjetili se anegdota, ali i lijepih uspomena

Punih 11 godina, od 2009. do 2020. godine, gledatelje je prikovane uz male ekrane držala serija 'Moderna obitelj'. Finale iste emitirano je u travnju 2020., taman u vrijeme kada je diljem svijeta, zbog pandemije koronavirusa, započeo lockdown.

Od završetka snimanja prošle su tri godine, a ovog su se tjedna, zahvaljujući zvijezdi serije, Sofiji Vergari, okupili svi glumci koji su nas jedanaest sezona zabavljali svojim dogodovštinama.

Da su se okupili pohvalila se sama Vergara, objavivši na svom Instagram profilu fotografije s druženja na kojem su se prisjetili dobrih, starih dana snimanja, kao i raznih anegdota koja su se kroz godine događala.

Bili su tu Rico Rodriguez, Ed O'Neill, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter, Julie Bowen, Aubrey Anderson-Emmons, Jesse Tyler Ferguson i Eric Stonestreet, kao i scenaristi Christopher Lloyd i Steven Levitan.

Sofia Vergara i Justin Saliman Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A upravo je jedna fotografija otkrila i da jedan član ekipe nedostaje na okupljanju, pa su zbog toga njegovu fotografiju stavili na kamin kako bi ipak, na neki način, bio s njima. Riječ je o Tyu Burrellu, koji je glumio Phila Dunphyja, koji ovoga puta nije mogao biti s njima, no oni su napravili sve kako se njegovo izbivanje ne bi osjetilo.