PREPLANULA I SVJEŽA

Kakva ljepotica: Maja Lena novom je fotografijom oduševila obožavatelje

27.08.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Kći domaće glumice Mije Begović, diplomirana novinarka Maje Lena Lopatny ljetno razdoblje zbog prirode posla provodi na otoku Korčuli, a pritom spaja ugodno s korisnim

Svestrana Maja Lena Lopatny, koja već drugu sezonu zaredom poslovno surađuje s jednim luksuznim resortom na otoku Korčuli te odrađuje marketinške zadatke, ne krije to da joj godi život na obali. Iako je cijeli život provela u Zagrebu, za koji je vežu divne uspomene, Maja Lena jednostavno je zaljubljena u ovaj dalmatinski otok.

Svaki slobodan trenutak zgodna kći domaće glumice Mije Begović provodi u ugodnom društvu na novoj lokaciji na otoku. Proteklih dana zabavljala se na brodu, a pritom se pohvalila svojim preplanulim tenom koji je došao do izražaja u kontrastu s njezinom plavom kosom, posvijetljenom od sunca.

Zgodna 27-godišnjakinja na račun svog izgleda dobila je samo pohvale.

'Kad sam na Korčuli, zaista sam okružena divnim ljudima i radim posao koji volim, tako da je moj život na tom otoku zaista dinamičan i lijep. Naravno da mi, kad sam tamo, nedostaju prijatelji i obitelj, ali uz današnja čuda moderne tehnologije upućeni su u svaki moj korak, kao i ja u njihov', rekla je jednom prilikom Lopatny.