sve su nasmijali

Kako to nisu znali? Genijalna reakcija Đokovića i Ljubičića zbog pitanja u 'Potjeri'

15.02.2024 u 11:41

Bionic
Reading

Otkako se pojavio na malim ekranima, HRT-ov kviz stekao je veliku popularnost među gledateljstvom. Često se komentira i piše o uspjesima pojedinih kandidata ili neuspjesima lovaca. U novoj epizodi kviza, na pitanje voditelja Joška Lokasa 'Za kojeg se tenisača 2014. godine udala Jelena Ristić?' lovac Dean Kotiga je pokazao zbunjen izraz lica, a potom je rekao 'dalje'

Natjecatelji su tada dobili priliku da Deana Kotigu vrate korak unazad. Međutim, natjecatelji Željko i Ante su nakon dogovaranja shvatili da ne znaju odgovor pa su rekli - Ivan Ljubičić.

Voditelj im je rekao da su pogriješili te im rekao da je riječ o Novaku Đokoviću. 'Situaciju' iz kviza na svom Instagram profilu je prenio Ljubičić, a u komentarima mu se odmah javio Đoković. 'Auuuuu! Pa kako to nisu znali!?', upitao je uz emojije koji 'plaču od smijeha'.

Podsjetimo, Jelena i Novak zajedno su od tinejdžerskih dana. Upoznali su se dok su još išli u srednju školu, u ljeto 2005. godine, a Novak još nije ni slutio da će postati jedan od najboljih tenisača svijeta.

Veza im se zakomplicirala kad je Jelena otišla studirati u Italiju, a Novak se također morao posvetiti karijeri. Zaprosio ju je 2013., a vjenčali su se 10. lipnja iste godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Četiri mjeseca kasnije rodilo im se prvo dijete, sin Stefan. Tri godine kasnije dobili su i djevojčicu Taru.