za kraj godine

Nježna Đokovićeva posveta svojoj dragoj: 'Stvarao sam povijest, a supruzi sam vječno zahvalan'

14.12.2023 u 12:40

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta zahvalio se svima poslije sjajne godine u kojoj je osvojio ukupno sedam turnira, od toga tri Grand Slama (Australian Open, Roland Garros i US Open), a prije svega se zahvalio supruzi Jeleni, ali i članovima tima koji dijele zasluge za sjajne rezultate

'Kakva je ovo nevjerojatna sezona bila. Vječno ću biti zahvalan mojoj supruzi što je bila najbolja majka djeci, dok sam ja stvarao povijest sporta. Njezina potpora i ljubav koju sam osjećao od obitelji učinila je ovu povijesnu sezonu mogućom', napisao je Novak Đoković na početku objave na Instagramu, začinjene prigodnim videom s fotografijama koje su obilježile sezonu.

Čestitao je i zahvalio svom timu na njihovoj posvećenosti i trudu sumirajući jednu od svojih najuspešnijih godina u karijeri.

'Sjećat ćemo se ove zauvijek. Toliko pamtljivih trenutaka od kojih smo se naježili. Jedan od tih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim košarkaškim prvacima. Put se nastavlja 2024. Radujem se onome što slijedi. Samo naprijed i idemo', poručio je Đoković.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

zaljubljeni golupčići

Ne skidaju pogled jedno s drugoga: Jelena i Novak Đoković snimljeni u trenucima nježnosti

Pogledaj galeriju