ODBJEGLI NEMEŠ

Kako se Nemeš odrekao Marijane?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.06.2011 09:29
  • Objavljeno 27.06.2011 u 08:49
Nemeš

Nemeš

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Samo dva dana nakon što je izašao iz kuće, Nemeš se osvijestio te 'shvatio' da ne voli Marijanu pa mu se sada vratila izgubljena intuicija

Trebao je biti sretan kraj, ali Nemeš je na koncu izabrao da uopće ne čestita Marijani kojoj se kleo u ljubav.Marijanu je po izlasku iz Kuće počeo gledati kao glavnu zvijezdu i glumicu.

'Ogriješio sam se o neke ljude, posebice o Bojana i Georgea. Pokušavali su mi ukazati na moje greške, ali nitko nije mogao doprijeti do mene, dok nisu sa mnom pričali prijatelji…', rekao je Nemeš te dodao da mu je Marijana bila kamen spoticanja.

'Nikome nisam u kući nanio više zla nego sebi. Sad ja režiram i emisiju i film. Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to vidio kao romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune. Nije bitno jesi li sam pao ili te netko gurnuo. Bitno je što napraviš kad se ustaneš', rekao je Nemeš koji je Marijanu nazvao glumicom.

'Ona je glavna zvijezda i glumica ovog serijala. Imao sam ocjenu devet od 10 iz glume, a ona ima 15.' Marijana je na sve to suznih očiju rekla 'It's OK!' te je bila sretna što joj je po izlasku došao otac jer bi inače bila sama.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi