PLIJENILA ELEGANCIJOM

Kate Middleton izvukla efektno odijelo iz ormara pa suptilno odala počast princezi Diani

15.11.2023 u 13:03

Bionic
Reading

Britanska miljenica postala je domaćinom Nacionalnog simpozija Shaping Us u Muzej dizajna u Londonu i tim povodom zablistala u efektnom odijelu iz ormara

Princeza od Walesa, koja je u siječnju pokrenula zdravstvenu kampanju 'Shaping Us', zapanjila je prisutne u ljubičastom odijelu dizajnerice Emilije Wickstead koji je već imala priliku nositi.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Efektne ljubičaste boje, ističe se strukiranim sakoom na dvoredno kopče i odgovarajućim hlačama elegantnog izgleda, a svoju premijeru imao je u sklopu kolekcije za sezonu jesen/zima 2021. godine.

Odabirom visećih, dijamantnih naušnica suptilno je odala počast princezi Diani, dok je efekt color block u stajliingu postigla odabirom već viđenih salonki u špic, od brušene kože mornarski plave boje i s potpisom dizajnera Gianvita Rossija.

Ovo efektno odijelo Kate je posljednji put nosila u rujnu 2021. godine, prilikom obilaska zoološkog vrta Magee Campusa u sklopu Sveučilišta Ulster s princom Williamom.

Dizajn hlača klasičnog kroja i visokog struka i odgovarajućeg sakoa dvorednog kopčanja svoje omiljene dizajnerice tada je kombinirala uz crnu dolčevitu i zaokružila tamnoljubičastim salonkama brenda Emmy London, naušnicama Liv Thurlwell i torbicom brenda Jaeger London.