SLAVA I NOVAC

Kako je Georgina Rodriguez od prodavačice u Gucciju postala jedna od najutjecajnijih, ali i najbogatijih žena nogometaša

23.12.2021 u 06:34

Bionic
Reading

Prije samo sedam godina Georgina Rodriguez bila je prodavačica u Gucciju i bivša au pair djevojka, a danas je jedna od najpoznatijih, ali i najbogatijih WAG-sica, odnosno životnih partnerica nogometaša, koja je s Cristianom Ronaldom dobila kćerkicu, a sada čekaju i blizance

Veza s jednim od najpoznatijih, ali i najboljih nogometaša svijeta, atraktivnoj je Georgini Rodriguez donijela obitelj, ali i nevjerojatno bogatstvo. Zahvaljujući upravo ljubavi s Cristianom Ronaldom, i sama je raznim modnim ugovorima, ali i onim s Netflixom, uspjela spremiti na račun više od 20 milijuna funti, dok joj se u ormarima nalaze najskupocjenije dizajnerske stvari, a u garaži luksuzni automobili.

No prije sedam godina, kada je Rodriguez imala 20 godina, nije vjerojatno ni sanjala gdje će biti na kraju 2021. godine. U to vrijeme živjela je puno skromnije, zarađujući tek 125 funti (oko 1100 kuna) tjedno kao au pair djevojka u Bristolu, da bi se potom zaposlila kao prodavačica u Gucciju u Madridu, u kojem je došlo do sudbonosnog susreta nje i Ronalda.

Dok je živjela u Bristolu, uzimala je sate engleskog, ali i plesa, iako je zbog toga morala oskudijevati u nekim drugim stvarima. Nakon odlaska iz Velike Britanije dugo je sanjala da se vrati ondje, a to joj se ostvarilo kada je njezina ljubav potpisala unosan ugovor s Manchester Unitedom. U vilu u Cheshireu uselila se s njegovo četvero djece, od kojih je najmlađoj Martini Alani ona mama, a u idućoj godini rodit će još dvoje djece, jer ovoga puta nosi blizance, pa im tako stižu djevojčica i dječak.

  • +5
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na Instagramu je prati čak 29 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, što joj donosi financijski unosne ugovore, a zahvaljujući toj brojci pretpostavlja se da će upravo ona biti iduća 'super WAG-ica'. Riječ je o izrazu koji je odavno poznat u nogometnim krugovima, a kojim se opisuju supruge ili djevojke planetarno popularnih nogometaša, ali koje su i same, poput Victorije Beckham, planetarno popularne.

Tome će zasigurno pridonijeti Netflixov dokumentarac o njezinu životu, ali i ogromni iznosi koje su joj počeli nuditi najpoznatiji britanski brendovi. S nekima, poput Pretty Little Thing i Alo Yoga, odavno surađuje, stoga se s nestrpljenjem iščekuje koji će idući odabrati gospođica Rodriguez.

'Nemojte se začuditi ako negdje sredinom iduće godine vidite Georginu na naslovnici Voguea. Ona je lijepa i ima odličnu životnu priču, a uz sve to, ona je netko o kome se govori', rekao je izvor dobro upućen u događanja na britanskoj modnoj sceni.

A kako bi, nakon naslovnice španjolskog Cosmopolitana, čije izdanje krasi ovog mjeseca, počela dobivati ponude od najutjecajnijih modnih časopisa u Velikoj Britaniji, Rodriguez je čak angažirala PR stručnjakinju iz Londona, Caroline McAteer, zaslužnu za lansiranje brenda Beckham krajem 90-ih godina prošlog stoljeća.

Ipak, da nije sve tako bajno u njezinu životu, govorila su i šuškanja o tenzijama u odnosu s budućom svekrvom, Ronaldovom majkom Dolores Aveiro, koja su u međuvremenu utišana, a u znak dobrih odnosa ponosna bi baka trebala provesti božićne blagdane s njima.

Georgina Rodriguez rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, no već kao djevojčica s obitelji se preselila u španjolski gradić Jaca u planinskom predjelu. Ondje je njezin otac odlučio otići kako bi postao uspješan nogometaš, no, nažalost, dalje od druge argentinske lige nije uspio. Otac joj je 2003. osuđen na 11 godina zatvora zbog krijumčarenja droge, zbog čega je odrastala s majkom Marijom Hernandez i sestrom Ivanom.

Tijekom odrastanja već u dobi od četiri godine shvatila je što je usrećuje. Riječ je bila o plesu te je ubrzo krenula na plesnu akademiju.

'Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu, bila sam - 'normalna'. Ples me naučio disciplini, ali i ljubavi prema umjetnosti', ispričala je svojedobno Rodriguez te mu se u potpunosti predala. Ipak, nakon godina znojenja na plesnom parketu donijela je odluku i odlučila postati model.

'Ne znam u kojem sam točno trenutku odlučila postati model. Jednostavno su mi u školi počeli govoriti da sam lijepa, da imam dobro tijelo i počela sam i sama vjerovati u to.'

Iako je dobila priliku i poziv u Madrid, nedostatak novca spriječio ju je u ostvarenju sna. Umjesto toga odlučila je otputovati u Bristol, usavršiti engleski jezik i naći posao. Kako je kasnije priznala, isprva je radila kao čistačica i to joj nije predstavljalo nikakav problem. Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španjolsku, točnije u Madrid, u kojem je živjela sa sestrom, tada studenticom. Novac je i dalje bio veliki problem, stoga je potražila posao i dobila ga u Guccijevu dućanu u Madridu.

Upravo taj dućan bio je sudbonosan za nju. Tijekom njezine smjene u lipnju 2016. godine ušetao se Ronaldo i upravo mu je ona bila asistentica pri kupovini. Toliko mu se svidjela da je tražio da svaki put kada dođe upravo ona bude njegova savjetnica. I, reklo bi se, ostalo je povijest.

Njezina priča inspirirala je i Alvara Diaza, zaduženog za zabavni program španjolskog Netflixa, pa je odlučio snimiti dokumentarnu seriju o njoj. 'Bila je sasvim normalna djevojka čiji se život jednoga dana promijenio za 180 stupnjeva. Otišla je na posao i susrela ljubav svog života, pa tko barem jednom nije sanjao o tome?' rekao je Diaz, dodavši kako je premijera serije bila planirana za Božić, no Ronaldov odlazak iz Torina, u kojem je igrao za Juventus, u Veliku Britaniju u rujnu ove godine izazvao je zaokret.

Na radost brojnih obožavatelja, kamere će imati pristup u sve segmente obitelji Rodriguez - Ronaldo, a ona sama otkrit će kako njezin život uistinu izgleda, baš kao i sve čari majčinstva.