NAJSRETNIJA MAMA NA SVIJETU

Dobro podnosi trudnoću: Georgina Rodriguez uživa s djecom u Laponiji

14.12.2021 u 19:04

Bionic
Reading

Niti dva mjeseca nakon što je objavila da s partnerom Cristianom Ronaldom očekuje blizance, Georgina Rodriguez povela je četverogodišnju Alanu i nešto starije blizance Evu i Matea, te Ronaldovog 11-godišnjeg sina Cristiana Juniora, na putovanje u Laponiju

Na bajkovitim obiteljskim fotografijama koje je 27-godišnja Georgina na Instagramu podijelila u utorak, nema slavnog 36-godišnjeg nogometaša, a seriju fotografija Georgina je potpisala: 'Najsretnija mama na svijetu. Ne možemo zamisliti veći užitak. -15 stupnjeva Celzijevih ljubavi'.

Odjevena u više od 8 tisuća kuna vrijedno pufasto skijaško odijelo s potpisom luksuznog brenda Cortina, Georgina uživa u snježnim krajolicima domovine Djeda Božićnjaka, pozirajući u snijegom zametenom stolcu, u snježnom tunelu ili sa snijegom prekrivenim drvećem i cestom u pozadini.

Naravno, posjet Laponiji nije mogao proći bez susreta s njenim najpoznatijim stanovnikom, u čijem su krilu uživali četverogodišnji blizanci i Alana, a najmlađi članovi Ronaldove obitelji s radošću su već okitili i božićno drvce.

Georgina se prije dva dana na Instagramu pohvalila i s bajkovitim prizorima sa Sjevernog pola, do kojega je vesela družina stigla na sanjkama vučenim sobovima.

Ronaldov najstariji sin Cristiano Jnr rođen je 2010. godine u SAD-u. Identitet njegove majke je nepoznat, a mališan je odmah preselio u Madrid kako bi odrastao uz oca u Španjolskoj. U lipnju 2017. godine, tada još zvijezda Real Madrida, Ronaldo je obožavatelje iznenadio viješću da mu je surogat majka rodila blizance Evu i Matea. Samo mjesec dana kasnije Cristiano i Georgina su objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete, a kćer Alanu Georgina je rodila 12. studenog 2017. godine.

  • +5
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Krajem listopada, Georgina i Cristiano su putem Instagrama otkrili sretnu vijest da očekuju blizance, što će paru biti drugo i treće zajedničko dijete, od ukupno šest koliko ih slavni portugalski nogometaš ima.