NA VIASATU

Kako izgleda brutalna obuka specijalnih azijskih postrojbi

20.11.2013 u 16:13

Bionic
Reading

Kako izgleda svijet azijskih specijalnih postrojbi i nevjerojatno putovanje kroz svijet mjerenja, saznajte u novim serijalima koji će svoje premijerno prikazivanje doživjeti na kanalima Viasat Explorer i Viasat History


'Specijalne postrojbe' - od 21. studenog do 12. prosinca, četvrtkom u 21 sat (Viasat Explorer)

'Specijalne postrojbe' - od 21. studenog do 12. prosinca, četvrtkom u 21 sat (Viasat Explorer) Ovaj dokumentarac pruža dosad neviđen uvid u svijet azijskih specijalnih postrojbi i otkriva njihovu brutalnu obuku te iznimne borbene sposobnosti koje će vas ostaviti bez daha. Doznajte kakva je izdržljivost potrebna za najopasnije misije na svijetu, od napada na najtraženije zločince i teroriste do rješavanja velikih talačkih kriza. Zbog nedavnih događanja u svijetu porastao je rizik od velikih sigurnosnih prijetnji. Elitne specijalne postrojbe zato nikad nisu bile važnije i prisutnije u javnosti. Timovi specijalaca svakodnevno se suočavaju sa situacijama opasnim za život. Dokumentarna serija 'Specijalne postrojbe' otkriva brutalnu obuku koju moraju proći kako bi bili najbolji. Proučit ćemo tehnološke mogućnosti svih postrojbi, vidjeti demonstracije najmodernije opreme kojom se koriste te oružje i tehnike koje im daju prednost u gotovo svakoj situaciji.

'Preciznost: mjera svih stvari' - od 21. studenog do 5. prosinca, četvrtkom u 19 sati (Viasat History)

Profesor Marcus du Sautoy vodi nas na nevjerojatno putovanje kroz svijet mjerenja te istražuje zašto toliko želimo mjeriti i prebrojavati svijet koji nas okružuje. Ispitat će kako su definirani metar, sekunda i mjere za masu te će otkriti kako smo počeli mjeriti i iskorištavati snagu topline, svjetla i električne struje.

299482,292172,290635,288725