oni su njezin stup

Kako djeca Kate Middleton pomažu princezi u borbi s bolešću

02.04.2024 u 22:10

Bionic
Reading

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis odigrali su ključnu ulogu u odabiru vremena objave zdravstvenog stanja princeze od Walesa. Djeca su poseban izvor podrške dok se ona liječi od raka

Ranije ovog mjeseca, princeza od Walesa objavila je u emotivnoj video poruci da ide na 'preventivnu' kemoterapiju nakon što joj je otkriven rak nakon velike operacije abdomena u siječnju. U videu je objasnila kako je 'trebalo vremena da sve objasni djeci na način koji je za njih prikladan i da ih uvjere da će biti dobro'.

U razgovoru za People izvor je otkrio da su djeca princa i princeze od Walesa, princ George, princeza Charlotte i princ Louis bili izvor podrške tijekom liječenja Kate Middleton.

Opisujući kako 'oduševljavaju Kate i Williama osmijesima', izvor je rekao: 'Djeca su u središtu njihova svijeta i vrlo im je važno da se zajedno zabavljaju kad god mogu'. Tvrdi da Kate i William daju prednost vremenu s obitelji. Vjeruje se da je princeza od Walesa svoju dijagnozu objavila na dan kada su George, Charlotte i Louis napustili školu Lambrook u Bracknellu zbog uskršnjih praznika. Vraćaju se u učionicu tek kasnije u travnju, čime se stvara prostor za zajedničko privatno vrijeme obitelji.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

Objava je možda bila tempirana kako se njezina djeca ne bi odmah suočila s pitanjima školskih kolega nakon objave vijesti. Obitelj je provela uskršnje praznike zajedno prilagođavajući se Kateinoj dijagnozi, koja je otkrivena u postoperativnim testovima nakon njezine velike operacije abdomena. 'Obično provode dječje praznike u prostranom Anmer Hallu u Norfolku - njihovom seoskom domu i poznati su po tome što uživaju u aktivnostima 'na otvorenom' poput vožnje bicikla i hodanja', kaže izvor.

'Sada je logično vrijeme objave videa, čekalo se da se djeca rastanu od škole. I pogodila je savršenu notu', kazala je kraljevska biografkinja Sally Bedell Smith.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal