SVE SE MORALO UBRZATI

Kensingtonska palača ipak je imala prste u svemu; otkriveno zašto je Kate objavila video

02.04.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Prema pisanju britanskih medija, princeza od Walesa morala je ubrzati snimanje svog videa u kojem je s javnosti podijelila svoju tešku dijagnozu i to iz jednostavnog razloga - jer su detalji počeli 'curiti'

Kensingtonska palača imala je svoje 'prste' u videu kojeg je snimila Kate Middleton i u kojem je sa svijetom podijelila svoju dijagnozu karcinoma. No, njihova umiješanost i više je nego jasna.

Kako je otkrio dobro upućeni izvor za Daily Mail, palača je pripremala objavu nakon što se doznalo da je nepoznata osoba doznala sve o zdravstvenom stanju princeze od Walesa, te je namjeravala sve razotkriti.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Ta osoba je navodno kontaktirala Kensingtonsku palaču i tražila detalje Kateine dijagnoze, zbog čega za njih nije bilo drugog izbora nego požuriti s objavom kako bi princeza o svom zdravstvenom stanju progovorila sama, a ne da te informacije na druge načine procure. Ono što još uvijek nije poznato je li nepoznata osoba zapravo pokušala ucijeniti kraljevsku obitelj ili ne.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Isto tako još uvijek nije poznato je li ta osoba dobila informacije iz krugova bliskih kraljevskoj obitelji ili pak iz privatne londonske bolnice, gdje je Kate bila podvrgnuta operaciji abdomena.

samo najuži krug

Evo tko je sve bio s kraljem Charlesom na misi: Jedno lice sve je iznenadilo

Pogledaj galeriju

Ono što je sigurno, kako tvrdi izvor iz palače, je da se tako brzo reagiralo upravo zbog toga što je netko van uskog kruga ljudi doznao za njezino zdravstveno stanje, a ne zbog toga što su bili svjesni da će njezin izostanak s tradicionalne Uskršnje mise unijeti novu pomutnju, ali i izroditi nove teorije zavjera.