ŠOK I NEVJERICA

Kako će ekipa 'Sulejmana veličanstvenog' proslaviti 100. epizodu?

20.05.2013 u 20:02

Bionic
Reading

Nakon dvije i pol godine emitiranja u više od 70 zemalja produkcijska kuća TIMS, televizijska kuća Star TV, redatelji i glumci serije 'Sulejman veličanstveni' pripremaju se za veliko slavlje kojim će obilježiti 100. epizodu

Glumci Halit Ergenc, Meryem Uzerli, Nur Fettahoglu, Selma Ergec, Mehmet Gunsur, Gurbey Ileri, Pelin Karahan i Ozan Guven zajedno će sa produkcijskom ekipom proslaviti emitiranje 100. epizode na privatnoj zabavi u elitnom restoranu u Istanbulu. Turski mediji već tjednima najavljuju ovu jubilarnu epizodu naglašavajući da će ona svojom radnjom zasigurno zazvati šok među gledateljima aludirajući na moguće prikazivanje smrti barem jednog lika.


Do ovog trenutka turski su gledatelji vidjeli kako je Hurem pomogla Rustemu da postane veliki vezir, koliko je prislina udaja za Rustem-pašu umjesto Malkočoglua rasplakala Mihrimah, nove spletke Lutfi-paše i sultanije Šah i Nigarinu bolnu potragu za kćerkom.

S obzirom na to da su redatelji braća Taylan i scenarist Yılmaz Şahin u jednom intervjuu izjavili da će treća sezona 'Sulejmana Veličanstvenog' završiti smrću princa Mustafe (1553.), mediji nagađaju da će do kraja sezone umrijeti dva izuzetno važna lika – sultanija Hatidže i kalfa Nigar. Zbog toga turski gledatelji nestrpljivo čekaju srijedu i novi nastavak popularne serije kako bi otkrili koji će lik zauvijek napustiti seriju.