ZIMSKE RADOSTI

Kakav pogodak! Kate Middleton izazvala princa Williama na grudanje

02.02.2018 u 21:14

Bionic
Reading

Posljednji dan svog četverodnevnog posjeta Švedskoj i Norveškoj, Kate Middleton i princ William proveli su na skijaškoj skakaonici u Oslu, gdje su se družili s juniorskim skakačima. Zabavna atmosfera i zimska idila potaknula je lijepu vojvotkinju od Cambridgea da princa Williama izazove na grudanje. Koliko je precizna Kate je dokazala pogodivši princa grudom direktno u glavu

Iako je ušla u sedmi mjesec trudnoće, lijepu Kate Middleton to nije spriječilo da uživa u zimskim radostima. Vojvotkinja od Cambridgea i princ William u Oslu su na -7 stupnjeva Celzijevih pratili talentirane mlade skakače iz norveškog nacionalnog tima, u sklopu službenog četverodnevnog posjeta Švedskoj i Norveškoj. 

Dobro 'ušuškana' Kate nosila je crveno-bijelu skijašku jaknu brenda Kjus i bijelu Barts kapu s coflekom, a nakon praćenja skokova britanski kraljevski par s djecom se družio na otvorenom pokraj vatre. Na lijepu vojvotkinju, koja s princem iščekuje njihove treće dijete, očigledno je utjecala dječja zaigranost, pa nije mogla odoljeti a da se i sama malo ne zabavi.

  • +32
Kate Middleton i princ William u Oslu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok su s vrha skakaonice pratili skokove, vojvotkinja je uzela malo snijega, oblikovala grudu i spretno pogodila princa direktno u glavu. Princ William nije ni slutio što mu se sprema, a Kate je samu sebe dobro nasmijala. Fotografije kraljevskog para u omiljenoj zimskoj igri obišle su svijet, a iako ne znamo kako je grudanje završilo, vjerujemo kako je princ do kraja ostao džentlmen.

#duchessofcambridge #katemiddleton

A post shared by Catherine (@duchesscathryn) on

#duchessofcambridge #katemiddleton

A post shared by Catherine (@duchesscathryn) on

SNOWBALL ❄️ ⛄️ 😍

A post shared by Prince Harry (@princeharry2018) on