NASLJEDNICA CINDY CRAWFORD

Kaia Gerber i Jacob Elordi prekinuli nakon godinu dana veze

18.11.2021 u 22:30

Bionic
Reading

Kako ekskluzivno doznaje Page Six, nasljednica slavnog supermodela Cindy Crawford prekinula je s glumcem Jacobom Elordijem nakon godinu dana veze, a par je navodno ostao u prijateljskim odnosima

O prekidu atraktivnog mladog para obožavatelji 20-godišnje Kaiaje Gerber počeli su nagađati nakon što je uklonila s Instagrama fotografije 24-godišnjeg Elordija.

Na njezinom se profilu na Instagramu ipak nalazi još nekoliko njegovih fotografija, poput onih objavljenih u 16. rujna povodom njenog 20. rođendana.

Nekoliko dana nakon rođendanske proslave par je debitirao na crvenom tepihu svečanog otvaranja Academy Museum of Motion Pictures.

Nije poznato koliko se brzo nakon tog događaja njihova romansa ugasila, ali unatoč prekidu Gerber i Elordi, koji su u vezi bili nešto više od godinu dana, i dalje se prate na društvenim mrežama.

  • +9
Kaia Gerber i Jacob Elordi Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka i glumica iz serije 'Američka horor priča' i glumac serije 'Euforija' glasine o vezi su prvi put potaknuli u rujnu 2020. godine, kad su u šetnji New Yorkom javno razmjenjivali nježnosti.

Još istog mjeseca se činilo kako je njihova veza postala ozbiljna stvar, kad je Elordi ljetovao u Meksiku skupa s Kaiajinim roditeljima Rendeom Gerberom i Cindy Crawford.

Dva mjeseca kasnije par je svoju vezu službeno potvrdio na Instagramu, dijeleći fotografije svog kostimiranja za Noć vještica poput Elvisa i Priscille Presley.

Mladi ljubavnici su i ove godine zajedno proslavili Noć vještica, a fotografirani su kako napuštaju zabavu u kostimima retro izgleda.

GLAMUROZNA VEČER

[FOTO] Holivudske zvijezde zablistale u najboljim izdanjima na dodjeli nagrada, a svi su pogledi pratili prelijepe mamu i kći

Pogledaj galeriju

Prije veze s Gerber, Elordija su povezivali s kolegicom iz serije 'Euforija' Zendayom, kao i s kolegicom iz serije 'The Kissing Booth' Joey King.

U ljubavnom životu mlade Kaiae Gerber ostat će zapamćena epizoda s komičarem Peteom Davidsonom, koja nije izazivala oduševljenje njenih roditelja.