LJUBAVI JE DOŠAO KRAJ

Cindy Crawford i njezin suprug uspjeli su u svom naumu i od problematičnog Petea Davidsona maknuli lijepu Kaiu

15.01.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Tzv. noćnoj mori, zbog koje jedna od najpoznatijih supermodela 90-ih nije mogla noćima spavati, sada je napokon došao kraj. Cindy Crawford uspjela je svojoj nasljednici, 18-godišnjoj Kai Gerber ipak objasniti da veza s Peteom Davidsonom i nije nešto u čemu bi trebala ustrajati, budući da bi joj taj problematični komičar u konačnici mogao samo naštetiti

Kako su se raspisali svi svjetski mediji, ljubavnoj vezi komičara Petea Davidsona i manekenke Kaie Gerber došao je kraj. Problematični Davidson tijekom ovih je praznika, u showu u kojem nastupa, kroz šalu priznao kako odlazi u rehabilitacijski centar, a čini se da je tu šalu i ostvario i napokon potražio prijeko potrebnu pomoć.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Davidson, koji je poznat po svojim vezama, između ostalih i s Arianom Grande, Margaret Qualley i Kate Beckinsale, već se tjednima nije pojavio u javnosti, a posljednji put viđen je ispred stana Kaie Gerber u New Yorku, još u prosincu, nakon što su iz istog izašli njezini roditelji Cindy Crawford i Rande Gerber.

O vezi svoje jedva punoljetne kćeri Cindy Crawford i Rande Gerber isprva se nisu previše zamarali, smatrajući vjerojatno da je to tek prolazna avantura mlade Kaie, no nakon nekog vremena, s Peteom Davidsonom više i nisu bili oduševljeni.

  • +5
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paparazzi su ih proteklih tjedana često hvatali dok im je na licu bila jasno vidljiva zabrinutost, a kako bi kćer udaljili od Davidsona, supružnici su stigli u New York i odveli Kaiu preko blagdana u Los Angeles.

Čini se da su kroz razgovore s njom uspjeli doprijeti do nje i pojasniti joj da Pete Davidson i nije najbolji odabir za nju.