MICKEY ROURKE

Kada je skinuo zaštitnu masku svi su ostali zaprepašteni: Holivudska legenda šokirala Grke svojim novim izgledom

11.09.2020 u 14:54

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac više ne sliči na sebe. Nakon što se podvrgnuo nizu estetskih operacija, izgled Mickeyja Rourkea u potpunosti se promijenio, a malo je reći da su prolaznici u Grčkoj ostali bez riječi kada su shvatili tko se doista krije iza zaštitne maske

Američki glumac, scenarist i bivši boksač, Mickey Rourke, stigao je u Atenu uoči početka snimanja svog novog filma 'Man Of God'. Da je 67-godišnjaku sigurnost na prvom mjestu, pokazao je već na aerodromu, kada je stigao u grčku metropolu, noseći zaštitnu masku na licu zbog pandemije koronavirusa.

Istu nije skidao niti kada je posjetio čuvenu Akropolu, sve do trenutka kada su ga fotografi zamolili da pozira. U trenutku kada je skinuo masku s lica, malo je reći da su svi ostali bez riječi, budući da je Mickey Rourke sada neprepoznatljiv.

  • +7
Mickey Rourke Izvor: Profimedia / Autor: Papadakis Press/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zbog očite ovisnosti o estetskim zahvatima, s kojima se 'zaigrao', Rourke ne liči na sebe, no njemu to očito ne smeta, pa je ponosno pozirao u trapericama i crnoj, prozirnoj, čipkastoj košulji na kojoj su svi gumbi osim jednog crvenog bili bijeli.

Inače, premijera filma 'Man Of God', Yelene Popovic, najavljena je za studeni 2020., a kao producenti tu se uz Yelenu pojavljuje i Alexandros Potter.