snimanje u st andrewsu

Kada je princ William upoznao svoju ljubav Kate Middleton: Pogledajte fotografije sa snimanja hit serije 'Kruna'

16.03.2023 u 18:05

  • +11

Snimanje 6. sezone serije 'Kruna'

Izvor: Profimedia / Autor: CALLUM MOFFAT / MIRRORPIX / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Šesta sezona serije 'Kruna' počela se snimati u St Andrewsu, gdje je princ od Walesa upoznao svoju sadašnju suprugu, Kate Middleton

Šesta sezona Netflixove serije ‘Kruna’ započela je sa snimanjem u St Andrewsu, gdje je princ od Walesa upoznao svoju sadašnju suprugu. Nove epizode serije o britanskoj kraljevskoj obitelji prikazat će razdoblje koje je William proveo na Sveučilištu St Andrews.

Princ William je svoju sadašnju suprugu Kate Middleton upoznao na povijesnom sveučilištu u gradu Fife, gdje su zajedno živjeli u studentskom domu prije nego što su započeli vezu. Glumac Ed McVey (21), koji glumi princa tijekom njegovih kasnih tinejdžerskih i ranih dvadesetih godina, viđen je kako snima scene za seriju u u St Andewsu gdje započela njegova ljubavna priča s Kate Middleton.

Oca i sina tijekom posjeta prije više od dva desetljeća dočekalo je okupljeno mnoštvo te su fotografirani u šetnji kampusom. Dominic West, ima ulogu Charlesa u Netflixovoj seriji, viđen je u šetnji škotskim gradom zajedno s Edom dok su rekreirali Williamov dolazak na sveučilište. Na set snimanja serije stigla je i Meg Bellamy koja je utjelovila Kate Middleton u mlađim danima.

Kruna trenutno snima svoju šestu sezonu - za koju se očekuje da će biti i posljednja – a pratit će kraljevsku obitelj od sredine devedesetih do ranih 2000-ih. Očekuje se da će nadolazeća sezona pokriti različite aspekte njihovih života iz tog razdoblja, uključujući smrt pokojne princeze Diane 1997. godine i posljedice proizašle nakon tog nesretnog događaja.

Objavljeno je da će se skandal s nacističkom uniformom princa Harryja također pojaviti u novoj sezoni hit serije. Naime, u siječnju 2005., vojvoda od Sussexa prisustvovao je prijateljevoj tematskoj rođendanskoj zabavi gdje se pojavio u nacističkoj uniformi, zajedno s trakom s kukastim križem.

Za potrebe snimanja zatvoreno je nekoliko cesta, a princ Willliam (Ed McVey) i sadašnji kralj Charles (Dominic West) snimljeni u svojoj povijesnoj šetnji kampusom, okruženi brojnom statistima. Elizabeth Debicki reprizirat će svoju ulogu Diane, princeze od Walesa, s Imeldom Staunton u ulozi kraljice Elizabete II., a Jonathanom Pryceom u ulozi pokojnog vojvode od Edinburgha.

STIŽE 5. SEZONA!

[FOTO] Možete li reći koja je koja? Mnogi uopće neće primijetiti razliku između prave Diane i glumice u seriji 'Kruna'

Pogledaj galeriju