USPOMENA NA SNIMANJE

Oskarovka priznala da je ukrala rekvizit sa snimanja serije 'Kruna'

05.01.2023 u 13:32

Bionic
Reading

Netflixova serija 'Kruna' upoznala nas je s članovima britanske kraljevske obitelji, a glumci koji su glumili kraljevsku obitelj dobili su izvrstan uvid u odnose u obitelji. Glumica Olivia Colman priznala je da joj je uloga kraljice promijenila mišljenje o kraljici, a sa snimanja je sa sobom ponijela jednu malu uspomenu

Glumica Olivia Colman glumila je u Netflixovoj seriji 'Kruna' tijekom treće i četvrte sezone, a njezina interpretacija kraljice Elizabete II nagrađena je 2021. godine nagradom Emmy te je pri primanju nagrade šaljivo rekla da se gotovo bila kladila da je neće dobiti.

Tijekom snimanja serije posve se zaljubila u lik britanske kraljice pa je sa sobom ponijela i jednu uspomenu sa snimanja. Iako uzimanje stvari sa seta nije dozvoljeno, glumici su progledali kroz prste pa je sa sobom uzela – poštansku markicu sa svojim likom kraljice.

'Na moj prvi dan u The Crown-u na stolu je bila koverta s natpisom 'Njezinom veličanstvu, kraljici', a na poštanskoj marki je bilo moje lice', objasnila je Colman te započela priču kako je uzela poštansku marku sa seta.

  • +7
Olivia Colman Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Budući da je Kruna toliko orijentirana na detalje, riječ je o njezinom pravom licu kao kraljice na markici, a ne lice bivše kraljice Elizabete II. Nakon što se divila umijeću izrade, Olivia je otkrila kako joj je prišla rekviziterka: 'Bila je to divna rekviziterka koja je rekla: 'Ne smijem ovo raditi, ali uzmi ono'.

Tako je ponijela sa sobom malenu uspomenu sa snimanja koja će ju zauvijek podsjećati na dvije sezone Krune.