TARIK FILIPOVIĆ

'Kad vidite fasade bolnica, pitate se gdje je nestao novac!'

28.09.2009 u 11:05

Bionic
Reading

Nakon što je zbog svojih komentara tijekom kviza 'Milijunaš' poznati glumac i voditelj Tarik Filipović smijenjen, a njegova sudbina u sklopu HTV-a nije sasvim jasna, on sam kaže da njegova izjava nije imala političke konotacije te da mu puno znači potpora mnogih obožavatelja i opće javnosti

Ja nisam politički čovjek i ljudski sam se zapitao gdje je skupljeni novac koji ta djeca očito nisu vidjela. Mislim da se isto to zapitaju svi oni ljudi koji dođu do bolnica za koje se rade humanitarne akcije i vide kako izgledaju fasade i unutrašnjost tih zgrada', objašnjava Tarik onima kojima je to potrebno što je zapravo mislio.

'Kad vidite u kakvim uvjetima rade ti ljudi, naravno da se nameće pitanje kamo je otišao novac prikupljen u hvalevrijednim akcijama', pojasnio je Tarik Filipović za Extru svoju izjavu koja ga je stajala radnog mjesta. Podsjećamo, u kvizu 'Milijunaš', u kojem se proslavio između ostalog i svojom duhovitošću, ali i povremenim jetkim primjedbama, ovoga puta je Tarik očito rekao nešto što iz određenih razloga i po nečijem mišljenju nije smio.

Ja se stvarno pitam zašto Nazorova i Klaićeva nisu čitave u zlatu koliko su dobile humanitarne pomoći. Stvarno ne znam gdje je završio sav taj novac', te su riječi Tarika Filipovića koštale voditeljske stolice u kvizu 'Milijunaš', čije je Tarik zaštitno lice i zahvaljujući kojem je ovaj poznati glumac postao jedno od najomiljenijih lica s TV ekrana uopće. Njegovi su nadređeni – Mario Sedmak, Maja Jurković i Elizabeth Homsi – kažnjeni novčanim odbicima od plaće, dok Tarikova budućnost unutar te televizijske kuće nije još sasvim jasna. Ako dođe do prekida suradnje, ne zna se još hoće li se to odnositi i na kviz '1 protiv 100'.

'To je moj stil vođenja kviza, da uvijek ubacim nešto svoje. Nekima se to sviđa, nekima ne, ali mislim da su gledatelji pokazali što vole. U ovim trenucima puno mi znači potpora javnosti', kaže Tarik nakon prvotne zatečenosti i šoka.