vole se

Raquel Mauri danas slavi 33. rođendan, stigla joj je i čestitka od šogorice Nikol Rakitić koju dugo nismo imali priliku vidjeti

15.12.2022 u 15:12

Bionic
Reading

Supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, jednog od junaka hrvatskog puta do finala u Rusiji, danas je u slavljeničkom raspoloženju. Od jutra, jedna od najljepših svjetskih WAGS-ica, dobiva dobre želje sa svih strana za svoj veliki dan i sprema se za feštu s koje ćemo fotografije sigurno vidjeti u narednim danima

Među brojnim čestitarima je i šogorica Nikol Lukić, sestra Ivana Rakitića koja inače ima zatvoren Instagram profil pa ju se rijetko može vidjeti, a čiju je objavu Raquel Mauri pokazala na Instagram pričama.

Sudeći prema fotografiji na kojoj pozira u šogoričinom zagrljaju, osam godina mlađa članica obitelji Rakitić, i dalje jako nalikuje bratu. Premda ju je nekad pratilo 42 tisuće ljudi, očito je otvorila novi 'račun' na Instagramu sa prezimenom od supruga Bojana Lukića pa je sada na listi njezinih pratitelja tek njih 244. 'Sitnice znače mnogo, ako ih znaš cijeniti', stoji u opisu profila.

Poznato je da nogometaš svoju sestru naziva 'mazom obitelji', a osim nje ima četiri godine starijeg brata Dejana koji je također u sportskim vodama. Prije udaje Nikol je bila s dečkom Massimom, a pisalo se i o njezinoj naklonosti prema Rakitićevom dobrom prijatelju, nogometašu Alenu Haliloviću.

Nikol živi u Švicarskoj, a često dolazi u posjet bratu i njegovoj Raquel, osobito otkad je dobila dvije nećakinje Adaru i Altheu.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia