POHVALILI SE

Rakitići pokazali kakvo su raskošno slavlje priredili svojoj djevojčici

10.05.2023 u 23:10

Bionic
Reading

Nije tajna da bivši nogometni reprezentativac i igrač Seville, Ivan Rakitić svoju suprugu Raquel Mauri drži kao kap vode na dlanu. Nisu jedan od samozatajnih parova, pa svoju svakodnevicu vole podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama

Ovog puta se bračni par Rakitić pohvalio s velikim danom u njihovim životima. Svojoj starijoj djevojčici Althei priredili su rakošno slavlje povodom primanja sakramenta prve pričesti.

Ponosni roditelji pokazali su svima kako su uredili salu u kojoj se održala fešta. Uz mnoštvo balona, veliku tortu, slatkiše, animatore i brojnu rodbinu i prijatelje uživali su u tom velikom danu. Raquel Mauri je, očekivano, posebno pokazala i kako se uredila za tu prigodu. Čestitke im pristižu sa svih strana. Raquelina sestra Irene Mauri je komentirala kako je bilo 'nezaboravno'.

Poznato je da Rakitići vole potrošiti. Luksuzna putovanja, osobito u Dubai, ako je suditi po njihovim profilima na društvenim mrežama, ovom hrvatsko-španjolskom paru su omiljena, a vole i skupocjene krpice. 'Ja za sebe volim reći da nisam tipična nogometna zvijezda. Mene ne zanima glamur, ni najmanje, ja živim za svoju suprugu i djecu, za svoju obitelj. To je to', izjavio je Ivan Rakitić ranije za Novi list.

  • +6
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: Raul Caro