NAKON SVEGA

Justin Timberlake snimljen ponovno s vjenčanim prstenom na ruci

06.12.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Po prvi puta otkako se javno ispričao svojoj obitelji zbog paparazzo fotografija nastalih na setu filma 'Palmer' s kolegicom Alishom Wainwright, pjevač i glumac Justin Timberlake viđen je u javnosti, a posebnu pozornost privukao je njegov vjenčani prsten, kojeg je vratio na ruku

38-godišnji pjevač i glumac nakon javne isprike, koju je uputio svojoj suprugi, glumici Jessici Biel, sinu Silasu, ali i cijeloj obitelji zbog nesmotrenog trenutka kada je vidno alkoholiziran snimljen u New Orleansu nakon završetka snimanja scene s kolegicom Alishom Wainwright kako se drži za ruke, sada je prvi put viđen u javnosti.

Za razliku od kobne večeri kada je snimljen i bez vjenčanog prstena, ovoga puta on se sjajio na lijevoj ruci Justina Timberlakea, no njegov izraz lica odavao je zabrinutost.

Ipak, ako je vjerovati izvorima bliskim 37-godišnjoj Jessici Biel, ona je uvjerena kako ju suprug nije prevario s kolegicom iz filma 'Palmer', koji se trenutno snima u New Orleansu, no u javnosti se sama još nije oglasila na tu temu.

'On je neodoljiv i izrazito društven, a očito je da je ovoga puta popio previše. Ipak, Jessica mu vjeruje da je nije prevario i biti će uz njega', otkrio je izvor.

  • +10
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia