KOLEGE ILI NEŠTO VIŠE?

Nakon razuzdanih zajedničkih noći Justin Timberlake i kolegica nastavljaju prisan odnos na setu, dok njegova supruga ne skida osmijeh s lica

26.11.2019 u 10:55

Bionic
Reading

Protekli vikend glumac i glazbenik Justin Timberlake uhvaćen je kako se drži za ruke s kolegicom s filmskog seta Alishom Wainwright u noćnom izlasku u New Orleansu. Glumački kolege nastavljaju svoj prisan odnos i na snimanju, a vrijeme uglavnom provode u istim kabinama

Još uvijek se nisu stišale glasine oko navodne nove afere Justina Timberlakea i Alishe Wainwright. Američki pjevač i glumac viđen je tijekom proteklog vikenda u noćnom izlasku s kolegama sa seta, a posebno blizak bio je s Alishom, s kojom se u jednom trenutku držao za ruke kao da su zaljubljeni par.

Sve to pokrenulo je glasine da Timberlake vara svoju dugogodišnju suprugu, glumicu Jessicu Biel, a u prilog tome ide i činjenica da je u izlasku viđen bez vjenčanog prstena.

Dva dana kasnije Justin i Alisha vratili su se u radnu okolinu, na set smješten u New Orleans, u kojem snimaju film. Timberlake igra osuđenika koji se vraća u svoj rodni kraj i započinje ljubavnu vezu s učiteljicom, koju pak igra Wainwright. Paparazzi fotografi opkolili su set te uspjeli uloviti Justina kako izlazi iz iste kabine samo nekoliko trenutaka nakon Alishe, a riječ je o kabini za šminku u koju imaju pristup svi na setu. Ni ovoga puta Justin nije nosio svoj vjenčani prsten, no sada zbog uloge koja tako zahtijeva.

Istovremeno, Justinova supruga Jessica viđena je u Los Angelesu na parkiralištu jednog šoping centra. Noseći svoj veliki dijamantni vjenčani prsten na ruci, lijepa brineta pokazala je da njezin brak nije u krizi, a sve je potvrdila osmijehom na licu. Upućeni izvori tvrde da ovo što se dogodilo protekli vikend nije ništa strašno za Justinov brak, ali dodaju da niti jednoj supruzi ne bi bilo svejedno kada bi vidjela takve fotografije.

'Njegovo ponašanje nije bilo primjereno. To je nešto što bi razočaralo svaku ženu. Previše je popio i malo se zanio. No njihov brak će preživjeti ovo. Njemu je jako krivo i učinit će sve da se iskupi Jessici. Ona je jako dobra prema njemu i on zna da je pravi sretnik što je ima. Justin kaže da s kolegicom nema ništa, da su se družili kao skupina sa seta i da se od toga ne treba raditi veliki skandal', objasnio je za američke medije jedan od izvora.

Biel i Timberlake hodati su počeli davne 2007., zaručili se dvije godine kasnije, a vjenčali se 2012. u Italiji. U braku su već sedam godina, a hoće li im ovo biti krizna godina, ostaje vidjeti.

U Hollywoodu nije neuobičajeno doživjeti romansu na setu. Mnoge takve priče dovele su do raspada brakova.