MAJA KEREŠ

Justin Timberlake ne krije oduševljenje, evo što misli o hrvatskoj plesačici

11.12.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Ova 31-godišnja Riječanka, koja je imala čast biti odabrana u plesni tim koji je Justina Timberlakea pratila na njegovoj posljednjoj svjetskoj turneji, malo koga ostavlja ravnodušnim. Njezina ljubav prema plesu jasno je vidljiva, a da to zaista radi i više nego dobro, potvrdio je i njezin bivši poslodavac

Još uvijek se ne stišava bura zbog paparazzo fotografija nastalih na setu filma 'Palmer', a na kojima vidno alkoholizirani pjevač i glumac Justin Timberlake drži za ruku svoju kolegicu Alishu Wainwright. Njegova javna isprika, koja je stigla tek tjedan dana kasnije, navodno je rezultat inzistiranja njegove supruge Jessice Biel, a svaki njegov korak sada se promatra pod povećalom.

Glumica Jessica Biel zbog cijele se situacije osjetila poniženo, stoga i ne čudi što je natjerala svog supruga, glumca i pjevača Justina Timberlakea da se javno njoj i njihovoj obitelji ispriča zbog ponašanja koje su zabilježili paparazzi. Iako sve strane tvrde kako između njega i kolegice Alishe Wainwright nije bilo apsolutno ništa, iz viđenih fotografija zapravo svatko može izvesti svoju priču i zaključak.

  • +10
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bilo kako bilo, Justin Timberlake odlučio se primiriti i pustiti da se 'bura' smiri, iako je i na novim paparazzi fotografijama jasno vidljivo s njegovog lica da je zbog cijele situacije neraspoložen.

No, čini se da mu je sinoć jedna stvar ipak vratila osmijeh na lice. Naime, na Instagram profilu njegove bivše plesačice, koja je s njegovom plesnom skupinom provela prošlu godinu na svjetskoj turneji Justina Timberlakea, pojavila se snimka koja ga je ostavila bez riječi.

Maja Kereš, plesačica iz Rijeke koja je svoju sreću odlučila potražiti s druge strane svijeta te već godinama niže uspjehe na svjetskoj plesnoj sceni, na Instagramu je objavila snimku na kojoj s plesnim partnerom i još dva para izvodi koreografiju koja je sve ostavila bez riječi, pa tako i Justina Timberlakea.

Njezin nekadašnji poslodavac snimku je lajkao, ali i ostavio komentar, na kojem mu se Maja zahvalila. Očito je i sam svjestan kako je odluka da hrvatska plesačica bude dio njegovog spektakla na turneji bila i više nego dobra. A kako Maja doista pleše, možete pogledati u njezinoj snimci.