POPULARNI PJEVAČ

Justin Bieber: 'Tijelo mi je poslužilo kao platno, ni jednu tetovažu ne bih maknuo'

05.04.2018 u 11:03

Bionic
Reading

Mladi glazbenik Justin Bieber pokazao je svijetu kako izgleda njegov torzo prekriven gomilom tetovaža, te iskreno priznao koliko je truda, volje i vremena uloženo u ovako nešto

'Da tetoviranje ne boli, svi bi nosili tetovaže. No, dobro možda ipak ne baš svi. Preko sto sati zahtjevnog rada uloženo je u crteže na mome tijelu i siguran sam da niti jedan ne bih maknuo da mogu. Jednostavno obožavam umjetnost, a moje tijelo mi je poslužilo kao platno i to me veseli', poručio je Justin Bieber ispod fotografije svog golog tijela koje je objavio na Instagram profilu.

Wowzers

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Pritom se jasno vide gotovo sve tetovaže koje prikrivaju njegov istrenirani torzo. Golema krila, križ i razni likovi i životinje, kosturske glave, sat i kazaljke, rimski brojevi ali i veliki natpis sin Božji ispod prsa samo su neki od crteža koji prvi upadaju u oko promatraču.

Kako prenose strani mediji, za većinu tetovaža zaslužan je američki tattoo majstor Bang Bang, s kojim Justin surađuje već dugi niz godina.

Life is like a box of chocolates

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Prvu tetovažu je na svoje tijelo stavio davne 2012. i tada se rodila velika ljubav prema ovakvom načinu ukrašavanja tijela. Postepeno su nastajali i ostali crteži te simbolični natpisi, a 24-godišnjak je jednom prilikom putem društvenih mreža pokazao i kako izgleda cijeli postupak.

Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia