O DRUŠTVENIM MEDIJIMA

Julia Roberts: 'Imam averziju prema narcističkoj prirodi selfija'

19.11.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, pedesetogodišnja Julia Roberts, otkrila je časopisu 'Stellar' tajnu svog mladenačkog izgleda i zašto izbjegava društvene medije

Svoj mladenački izgled tijekom desetljeća duge karijere lijepa Julia Roberts održava nekim relativno jednostavnim trikovima.

Kad je u pitanju njega kože, Julia ne spominje skupocjene kreme i tretmana.

'Voda je sve', kaže Julia i dodaje da vrlo važnu ulogu igra i san, koji je za većinu mama najveći luksuz.

'Osim toga, treba težiti osjećaju zadovoljstva. Kad sam razdražljiva, oči su mi podbule', otkriva lijepa glumica.

Holivudska zvijezda se dotaknula i društvenih medija koje izbjegava te otkrila da ima averziju prema 'narcističkoj prirodi selfija'.

'Postali smo kultura koja je toliko samodopadljiva i toliko samorpomovirajuća da je ta neodoljivost prešla svaku mjeru', objašnjava Julia i dodaje da bi uz manje samodopadnosti zavrijedili više divljenja.

  • +36
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U kina je ovih dana stigao film 'Čudo', u kojemu Julia Roberts glumi majku Augusta Pullmana, desetogodišnjeg dječaka koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Film, koji u četvrtak stiže i u hrvatska kina, snimljen je prema istoimenoj knjizi iz 2012. godine, autora R.J. Palacia.

Julia je za ovu knjigu izjavila da je to nešto najbolje što je ikad pročitala, a čim ju je pročitala izrazila je interes za ulogu majke Isabel Pullman.

  • +18
Julia Roberts na crvenom tepihu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia