ZNA SE TKO JE glavni

Julia Roberts priznala kako je rad sa suprugom za nju pravi teror

03.10.2017 u 22:42

Bionic
Reading

Uoči 50. rođendana, najljepša žena na svijetu i jedna od najpoznatijih holivudskih glumica u razgoboru za Harper's Bazaar osvrnula se na svoje početke, ali i progovorila o odnosu sa suprugom. Julia Roberts otkrila je kako se nakon što je upoznala današnjeg supruga Daniela Modera potpuno promijenila i od sebične klinke postala požrtvovna majka i supruga. No priznala je i kako joj sa suprugom nije nimalo poslovno surađivati

Krajem listopada zgodna žena Julia Roberts proslavit će svoj okrugli 50. rođendan.

Osim što ju je prije nekoliko mjeseci časopis People po peti put proglasio najljepšom ženom na svijetu,  ovu svestranu glumicu, svijet zna i po fantastičnim filmskim ulogama.

Iz današnje perspektive i nakon mnogo godina iskustva, Julia priznaje kako je bila izuzetno sebična i razmažena u svojim ranim 20-tima.

the sun shines so bright whenever you smile 💗 #juliaroberts

Objavu dijeli Julia Roberts Fans (@bestofjuliaroberts)

U posljednjem intervjuu za časopis Harper's Bazaar, otvorila je dušu te istovremeno oduševila fotografijama na kojima izgleda senzacionalno.

Priznala je tom prilikom kako su joj se prioriteti iz mladosti, kada je kaže bila 'sebično malo derište', jako promijenili upoznavanjem Daniela Modera, njezina današnjeg supruga s kojim ima troje djece.

  • +10
Glumica Julia Roberts u društvu supruga i djece uživa na plaži Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Međutim, u jednom je dijelu intervjua šokirala i izjavom kako se poslovne suradnje, kojih je tijekom godina bilo između supružnika, pretvore u pravi teror s Danielove strane.

Inače, Julia je posljednjih tjedana viđena u Splitu, gdje njezin suprug radi na novom projektu. Direktor je fotografije na Netflixovu filmu 'Ibiza'.

😍😍 @bazaaruk #Bazaar150 #JuliaRoberts #NovemberIssue

Objavu dijeli Julia Roberts (@juliaroberrts)

'U toj situaciji dakako postoji određeni komfor, ali istovremeno je to i pravi teror. To je zapravo dobra kombinacija. Kažem teror jer osoba koju želim najviše impresionirati u tom trenutku stoji upravo ispred mene', opisala je 49-godišnja zvijezda kako izgleda kada ona i voljeni suprug izmiješaju privatno s poslovnim.

  • +6
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isto tako otkrila je i kako je s godinama počela pomno birati projekte u kojima će glumiti, jer se kaže potpuno posvetila majčinskoj ulozi u kojoj uživa.