savršena žena

Julia Roberts ponovno pokazala koliko je luda za nogometom

06.11.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Julia Roberts po mnogočemu je san svakog muškarca, a ako se k tome doda njezina ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, onda je bez sumnje idealna žena

Julia Roberts velika je obožavateljica najvažnije sporedne stvari na svijetu - nogometa, a to je ponovno pokazala pojavivši se u nedjelju na utakmici engleskih prvoligaša Manchester Uniteda i Chelseaja. 

Kao i svi pravi navijači, holivudska zvijezda stigla je na londonski stadion Stamford Bridge te je iz sveg glasa bodrila omiljeni klub.

  • +9
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je momčad Chelseaja na kraju izgubila, Juliji nije splasnulo raspoloženje te se nakon utakmice ostala družiti s nekim od igrača na travnjaku.

U crnoj bundi, uskim crnim hlačama i gležnjačama te s velikom kožnom torbom ponovno je pokazala kako je žena sa stilom i kako ga uvijek zna prilagoditi situaciji.

Svoje valovite plave uvojke pritom je raspustila, a cijeli je look zaokružila dioptrijskim naočalama.

  • +10
Glumica Julia Roberts u društvu supruga i djece uživa na plaži Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Julia je na utakmicu došla u pratnji supruga i blizanaca Phinnaeusa i Hazel, koji će krajem mjeseca proslaviti 13. rođendan.

Football girls ⚽👧 [#hazelmoder #hazelpatriciamoder] [#juliaroberts #danielmoder]

Objavu dijeli 💫 (@xxneverbealonexx)

Inače, ovo nije prvi put da se glumačka zvijezda našla u društvu najpoznatijih nogometaša današnjice. U travnju su je u svom klubu ugostili i igrači Real Madrida, kada se čak ušuljala u njihovu svlačionicu.

#Repost @cristiano ・・・ It's always pleasure to meet nice people her and family god bless you👌👍🙏❤️️

Objavu dijeli Julia Roberts⭕ (@julia.robertsofficial)

Među sretnicima koji su tada dobili priliku fotografirati se sa zgodnom ženom bio je i naš Luka Modrić, kojem se na licu očitavala trema kada je za potrebe fotografije oko struka zagrlio lijepu Juliju.