ČEKA LI I MESSIJA ZAGRLJAJ?

Josipa Perišić jasno poručila: 'Leo je spreman za večeras'

13.12.2022 u 20:11

Bionic
Reading

Nakon što je Brazil izgubio od Hrvatske, njihov najpoznatiji nogometaš, Neymar, pokazao se prvenstveno velikim čovjekom kada je, unatoč suzama zbog poraza, ostvario san jednom malenom dječaku i dopustio mu da ga zagrli. Društvenim mrežama ubrzo se proširio video istog događaja, a onda se doznalo i da je dječak ni manje ni više nego sin našeg Ivana Perišića

'Leo je spreman za večeras', jasno je poručila Josipa Perišić, supruga našeg reprezentativca Ivana Perišića, aludirajući time da je pobjeda naših gotovo pa sigurna. Iako kada se na suprotnoj strani nađe jaka Argentina, predvođena Messijem, ništa ne izgleda lako, no, tako su svi mislili i kod susreta s Brazilom.

Nakon pobjede nad Brazilom, njihovoj reprezentaciji ostale su samo gorke suze koje se nisu sramili puštati niz lice, a neutješan je bio i Neymar, koji je zbog svega bio slomljen.

U tim trenucima, kada je i posljednji penal odavno ispucan, do Neymara je dotrčao i jedan dječak, odjeven u dres s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama i pokušao doći do njega dok ga je suigrač grlio i pokušavao utješiti. Dječaka je pokušao spriječiti u naumu vjerojatno Neymarov tjelohranitelj, no onda je Brazilac pokazao svoju veličinu.

Ivan i Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Martin Hangen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pružio je ruku prema dječaku, koji ga je potom zagrlio, okrenuo se i otrčao prema našoj reprezentaciji. Video je u kratkom roku postao viralni hit, a nije trebalo ni dugo da se dozna kako je dječak ni manje ni više nego sin Ivana Perišića, Leonardo.

A upravo je on postao inspiracija i za bodrenje i motiviranje naše reprezentacije uoči okršaja s Argentinom. Na Instagram profilu Nogometne Ikone pojavio se sasvim jednostavan natpis koji je odmah pojasnio sve:

GLASNA PODRŠKA

Poznata lica okupirala tribine u Dohi, Vatrene bodre Andrea i Hrvoje Čermak, Josip Šimunić...

Pogledaj galeriju

'Jedva čekam da Perišićev mali zagrli Messija', aludirajući time kako je pobjeda našima zagarantirana, a kući će u suzama Leo Messi, kojeg će, prije odlaska s terena, utješiti upravo njegov imenjak Leo Perišić.