PRIHVAĆA SVOJU TUGU

Josipa Pavičić ponovo sama: 'Jesu li vas ikad ostavili na Dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Autorica knjige 'Šest milimetara' i nekadašnja televizijska voditeljica Josipa Pavičić, na svom je Instagram profilu s pratiteljima podijelila tužnu objavu. Josipa Pavičić je otkrila da je ostavljena upravo na Valentinovo

'Sv. Valentin zaštitnik je epileptičara, moreplovaca, alkoholičara... znači da smo sve to kad se zaljubimo jer nam se tlo pod nogama stalno trese i titra, nikad nismo na čvrstom tlu. Umjesto zaljubljenosti biram voljenje. Ali stvarno i nestvarno ne mogu dugo zajedno jer zaljubljeni ljudi spavaju, nestvarni su i sneni, a oni koji vole stalno se uspinju i rastu u svojoj stvarnosti i svijesti. Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom 'pokojnom' na iskustvu. Jesu li vas ikad ostavili na Dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata', podijelila je sa svojim pratiteljima Josipa Pavičić.

Nakon razvoda od Talijana Nice Berardinija s kojim ima 7-godišnjeg sina Rocca, Josipa se zaljubila u akademskog kipara, scenografa i bas gitaristu punk grupe Nedjeljka Mikca. O ljubavi s njim nije nikada govorila. Nedjeljko je bio uz nju na otvaranju njezinog restorana Il camino u veljači 2016., koji je i uredio. Tada su zajedno su i pozirali, no malo je tko znao da je to njezin novi odabranik.

Iz braka s novinarem Markom Cigojem spisateljica ima 18-godišnjeg sina Vitu.

  • +4
  • +1

Josipa Pavičić

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!