SVIĐA LI MU SE AVA ILI NE?

Josip: Na farmi je bilo seksa!

  • Autor: M.B.
  • Zadnja izmjena 15.04.2010 14:52
  • Objavljeno 15.04.2010 u 13:30
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Dok su pokušavali dokučiti sviđa li se Josipu Ava ili ne, Josip je Kikeu, Ivi i Eliju rekao da je na farmi bilo seksa

U spavaonici su Ivo, Elio i Kike ogovarali Avu da neprestano priča, a Josip je izjavio da mu to ne smeta. Elio je kazao da mu je Josip postao sumnjiv. U tom je času iz blagovaonice dopro Avin glas pa su se svi nasmijali.

Nino Strmotić/PIXSELL

Nino Strmotić/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Nino Strmotić/PIXSELL

Ivo je cinično rekao: 'Što je ovo? Ovo je pokvarena gramofonska ploča.' Elio je izjavio da mu je zet za Avu kazao barem desetak puta da će, ako ona dođe na farmu, to biti katastrofa. Ivo je priznao da mu je Ava simpatična, a Josip je kazao da se farmericama ustvari ne može ništa zamjeriti, jer svakome nešto nedostaje.

Što se Ave tiče, Josip je izjavio: 'Ja joj se baš sviđam kao osoba, tako kaže.' I kad mu Ava priđe, dodao je, te ga nešto upita, ne može je izbjegavati. 'Kome se ti ne sviđaš? Pa meni se sviđaš', zafrkavao ga je Kike.

Josip je pojasnio da je sa svim farmericama uspostavio prijateljske odnose, iako u vanjskome svijetu ne vjeruje u muško-ženka prijateljstva i nema nijednu prijateljicu.

Ivo ga je upitao je li imao curu, ili se drži pravila 'ništa prije braka', na što je Josip vješto izbjegao odgovor, dok je Elio kazao da je Josipa počeo preispitivati.

Josip je izjavio da ni u primisli ne bi htio imati nešto s nekomod farmerica. Ivo ga je upitao: 'Sad ja to tebi trebam vjerovati, je l'?', na što su Elio i Kike udarili u smijeh. Elio je upitao Josipa misli li on da oni nemaju iskustva pa neke stvari ne vide, a Josip je kazao da ako je bilo seksa na farmi, tada mu je Elio sumnjiv.

Zatim je Josip kazao da je nešto saznao što mu je Elio prešutio. Rekao je: 'Jedna je od tih žena rekla - ja sam ovdje bila s Eliom!' Farmeri su se nasmijali, a Josip se na to zakleo životom.

Potom je Josip rekao kako smatra da je Elio s tom farmericom, čiji identitet nije želio otkriti, samo pričao i ništa više, a Kike je izjavio da taj puno ne priča.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi