BLAIR UNDERWOOD

Još jedan holivudski razvod: Nakon 27 godina braka zvijezda serije 'Zakon u Los Angelesu' odlučio je krenuti dalje sam

31.05.2021 u 20:43

Bionic
Reading

Zajedničkom izjavom za javnost, koju je na svojem Instagram profilu objavio sam holivudski glumac, Blair Underwood i Desiree DaCosta otkrili su kako je njihovom braku, tijekom kojeg su dobili troje djece, došao kraj

56-godišnji glumac Blair Underwood, kojeg se hrvatski gledatelji najradije sjećaju po ulozi u seriji 'Zakon u Los Angelesu', u kojoj je glumio punih osam godina, proteklog je vikenda šokirao javnost zajedničkom izjavom koju je potpisao sa suprugom Desiree DaCosta.

Supružnici, koji su u braku dobili sinove Parisa (24) i Blakea (19) te kćer Brielle (22), donijeli su zajedničku odluku da nakon 27 godina braka kreću dalje svatko svojim putem.

'Nakon puno razmišljanja, molitvi, ali i rada na nama, što individualno, što zajednički, došli smo do zaključka kako je najbolje za nas da okončamo naš brak koji je započeo prije 27 godina. Bilo je to doista divno putovanje, a naše najveće postignuće, na koje smo najviše ponosni, naše je troje nevjerojatne djece. Tri duše koje nam je Bog povjerio, a mi nastavljamo i dalje biti ponizni zbog blagoslova što smo upravo mi njihovi roditelji.

  • +3
Blair Underwood i Desiree DaCosta Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oduvijek smo stavljali njihove interese na prvo mjesto, a tako ćemo i nastaviti. Nas dvoje i dalje ćemo biti najbolji prijatelji i roditelji i imati najveće poštovanje jedno za drugoga, dok započinjemo novo poglavlje naših života - odvojeno.'

Svoju zajedničku izjavu završili su riječima kako mole za privatnost i razumijevanje u ovim trenucima. Koji je razlog njihovog razvoda i radi li se o 'trećoj osobi', vjerujemo da ćemo uskoro doznati.