morao je na drugo mjeszo

Johnu Malkovichu zabranjen ulazak u hotel u Veneciji jer nije predočio važeću Covid potvrdu

19.01.2022 u 20:00

Bionic
Reading

Jednom od najvećih glumaca današnjice i redatelju Johnu Malkovichu prošlog je tjedna odbijen ulazak u luksuzni apartman u vrhunskom venecijanskom hotelu zbog istekle 'zelene potvrde' (tzv. Super Green Pass) koja dokazuje je li netko cijepljen ili je li prebolio COVID-19, izvijestile su u srijedu novine Il Gazzettino

Jedan od najslavnijih luksuznih hotela na svijetu, Danieli s pogledom na Markov trg (kojeg među ostalim obožava i George Clooney) odbio je 68-godišnjoj holivudskoj zvijezdi boravak te je Johnu Malkovich bio prisiljen odsjesti u obližnjoj privatnoj rezidenciji, piše list.

Naime, prema talijanskom zakonu, samo oni koji pokažu dokaz o potpunom cijepljenju ili oporavku od Covida mogu pristupiti javnim prostorima poput hotela, restorana, barova i drugih mjesta, kao i javnom prijevozu.

Talijanska novinska agencija ANSA potvrdila je da je Malkovich odsjeo na drugoj lokaciji, pozivajući se na izvore iz produkcije, a Il Gazzettino piše da je slavni američki glumac u Veneciji bio na dvodnevnom snimanju američke televizijske serije 'Ripley', adaptacije romana Patricie Highsmith.

Podsjetimo, John Malkovich je nedavno boravio u Hrvatskoj. Performansom The Music Critic nastupio je u dvorani Vatroslav Lisinski, a njegov dolazak u Hrvatsku obilježilo je kašnjenje aviona, gubitak prtljage, sjajan nastup ali i otkriće da je je porijeklom djelomično Hrvat.

John Malkovich Izvor: Profimedia / Autor: MS/CIAO PIX / Shutterstock Editorial / Profimedia