nije promijenio traperice

[FOTO] Johnu Malkovichu zagubili prtljagu, nastupio u Zagrebu u svakodnevnoj odjeći umjesto svečanoj

05.12.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Slavni glumac održao je performans u subotu navečer u dvorani Vatroslav Lisinski, a njegov nastup 'The Music Critic' dočekan s oduševljenjem i ovacijama. No, njegov najnoviji dolazak u Hrvatsku ostat će mu u sjećanju i po jednoj neugodnoj epizodi

John Malkovich je tri dana prije zagrebačkog nastupa bio u Milanu u Teatro Arcimboldi, a na turneji je s glazbeno scenskim performansom 'The Music Critic'.

U Zagreb je umjesto u 14.20 sletio tek oko 15 sati. Zapeo je nakon toga u prometnoj gužvi, pa se u hotelu Westin pojavio s velikim zakašnjenjem, a u 16 sati su ga očekivali na prvoj probi u Lisinskom, piše Jutarnji list. Na samom performansu se Malkovich na pozornici pojavio u podvrnutim trapericama i sivoj majici s prslukom, a i ostatak orkestra bio je u svakodnevnoj umjesto elegantnijoj varijanti kakvu inače odijevaju za nastupe.

Nastup glumca Johna Malkovicha Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, zagubljena im je prtljaga, i to u Frankfurtu iz kojeg su kretali za Zagreb. Organizatori su pokušali spasiti stvar pa su glumca odveli u svoju garderobu, no ondje mu nisu uspjeli naći ništa prikladno. Malkovich već ove nedjelju odlazi iz Zagreba i zasad nema novih datuma za njegovu turneju.