NEMORALNA PONUDA

Joaquin Phoenix je mislio da 'Joker' ne treba imati nastavak, a zbog iznosa kojeg mu nude mogao bi snimiti još dva

13.09.2020 u 17:01

Bionic
Reading

Nakon osvajanja više nagrada, među kojima i Oscara, holivudskog glumca Joaquina Phoenixa mogli bismo ponovno gledati u ulozi zlikovca iz stripa, i to u čak dva nastavka

Iako Phoenix navodno od početka smatra da 'Joker' mora ostati na samo jednom filmu, njegovo se mišljenje sad mijenja, a u odluci bi mu mogla pomoći ponuda od 50 milijuna dolara za još dva nastavka.

Kako doznaje Mirror, Phoenix navodno želi ponovo navući masku ovog omraženog lika, unatoč kontroverzama koje su uslijedile nakon izlaska filma prošle godine.

'Pregovori još traju, ali scenariji se već pišu i Joaquin je vrlo uključen u sve', kaže izvor za Mirror i dodaje da su i u Warner Brosu baš kao i svi drugi ostali šokirani prošlogodišnjim uspjehom filma.

Joaquin je, otkriva izvor, čekao do zadnjeg trenutka s potpisivanjem ugovora za prvi film 'Joker' pa za eventualne nastavke od njega traže da se obveže na duži rok.

'Dva nastavka studio planira snimiti u sljedeće četiri godine i očekuju dugoročno obvezivanje Phoenixa, redatelja Todda Phillipsa i producenta Bradleya Coopera', kaže izvor i otkriva da sve trenutno ovisi o tome hoće li Joaquin prihvatiti ponuđene uvjete i dosad najveću zaradu u svojoj karijeri.

Iz Warner Brosa sve nade polažu u Phoenixov pristanak kako bi filmovi bili spremni za 2022. i 2024. godinu.