TRUDNA GLUMICA

Nakon Oscara stiže najveća nagrada: Joaquin Phoenix čeka svoje prvo dijete s Rooney Marom

19.05.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Kako donose američki mediji, 45-godišnji oskarovac Joaquin Phoenix i njegova deset godina mlađa zaručnica Rooney Mara ovog bi ljeta trebali prvi put postati roditelji. Nagađa se kako je glumica u šestom mjesecu trudnoću, a sretnu vijest krili su od javnosti

Budući da se još uvijek nalaze u samoizolaciji u svom domu u Los Angelesu, Rooney Mara i Joaquin Phoenix uspjeli su od javnosti sakriti sretnu vijest da će od ovoga ljeta njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana. Kako donose američki mediji, 35-godišnja glumica već je šest mjeseci trudna, a trbuščić se već dobro vidi, iako ga ona nastoji prikriti.

Prošlog tjedna glumica je snimljena u prevelikoj majici kada je otišla u posjet svojoj sestri Kate koja je prije godinu dana rodila djevojčicu. Iako se trudila zamaskirati i prikriti trbuščić, u tome i nije u potpunosti uspjela. Ipak, sretan par službeno još nije htio ništa potvrditi.

Par se upoznao na snimanju filma 'Ona' 2013. godine, a prvo službeno zajedničko pojavljivanje imali su 2017. na zatvaranju Filmskog festivala u Cannesu. Tek kasnije Phoenix je potvrdio da već zajedno žive u domu na Hollywood Hillsu, a u srpnju prošle godine svoju je djevojku i zaprosio.