NARASLE PREKO NOĆI

Jesu li nove fotografije slavne Beyonce, u haljini koja ne trpi donje rublje, otkrile dobro čuvanu tajnu o njezinom dekolteu

30.03.2022 u 18:31

Bionic
Reading

Tijekom godina, otkako vlada vrhovima svjetskih top lista, Beyonce je bila dobro poznata po svojim oblinama, točnije bujnim bokovima i stražnjici, pa je isticanjem donjeg dijela uvijek 'kompenzirala' skromni dekolte. No, sudeći po najnovijim fotografijama, sada je to odlučila promijeniti

Nakon nastupa na ovogodišnjim Oscarima, gdje je s njom nastupila i njezina starija kći Blue Ivy, Beyonce je svoje obožavatelje raspametila najnovijom objavom na Instagramu. Riječ je o fotografiji na kojoj pozira u prozirnoj haljini, koja tek na strateškim dijelovima ima šljašteće detalje.

Fanovi su u dahu gledali niz fotografija na kojima je, upravo zahvaljujući haljini s potpisom Celije Kritharioti Couture, Beyonce istakla svoje bujne atribute. Inače, tako odjevena stigla je sa suprugom Jay Z-jem na zabavu u Chateau Marmontu u Zapadnom Hollywoodu, a uz haljinu su se savršeno uklopili i dijamanti oko njezinog vrata, kao i neobične sunčane naočale.

Haljina je uistinu malo toga skrivala, a zbog jedne fotografije, snimljene s leđa, postavlja se pitanje nosi li uopće donje rublje.

  • +2
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, ono što je mnogima zapelo za oko njezin je dekolte, točnije grudi koje su, očito 'preko noći' narasle za nekoliko brojeva. Naime, od samog početka karijere Beyonce je oduvijek isticala svoje bujne bokove i stražnjicu kako bi skrenula pogled s malih grudi, a sudeći po ovim fotografijama, o tome se više ne treba brinuti.