KRATKA ULOGA

Jeste li znali da je Boris Novković glumio u filmu? Pronašli smo snimku staru 31 godinu

18.02.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Svoju glazbenu karijeru započeo je 1986., izdavši album 'Kuda idu izgubljene djevojke'. Njegova popularnost u to je doba bila neviđena, stoga ne čudi da je dobio ponudu da se pojavi i u jednom filmu koji se 80-ih snimao, i stane rame uz rame s nekim najvećim glumcima tih vremena

Nedavno je na kanalu Klasik TV prikazan film 'Špijun na štiklama', snimljen još 1988. godine, a u kojem glumimnogi slavni glumci tog vremena s područja cijele bivše Jugoslavije, od kojih neki već godinama nisu s nama.

Boris Novković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Milena Dravić, Velimir 'Bata' Živojinović, Mira Furlan, ali i Boris Dvornik glume u ovoj komediji, no ono tko je nama zapeo za oko, pretjerane poveznice s glumom i nema, iako je umjetnik.

Kako na stranicama IMDB-a stoji uz njegovo ime, glumi 'estradnu zvijezdu 3', a riječ je o Borisu Novkoviću koji je tada imao tek 21 godinu. Upravo te 1988. Boris je izdao pjesmu 'Dok svira radio' i bio jedan od najpopularnijih pjevača, a ta popularnost donijela mu je i obožavateljice.

Osim u 'Špijun na štiklama', dvije godine kasnije imao je i kratku ulogu u seriji 'Memoari porodice Milić'. Kako se snašao u filmu, možete pogledati u videu od 6:20 minute.